Type to search

Stiri Euro 2024

Euro 2024: Jucătorii din Serie A Care Pot Face Diferența

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Dusan Vlahovic: Speranța Serbiei

  Sârbul Dusan Vlahovic nu a avut un debut strălucit la Euro 2024 împotriva Angliei, însă rămâne o forță de temut în atac. Cu 16 goluri marcate pentru Juventus în acest sezon, el este al doilea cel mai bun marcator din Serie A, după Lautaro Martinez, conform ultimelor statistici fotbal italiene.

  Cu o medie de aproape un gol la fiecare două meciuri pentru naționala Serbiei, Vlahovic pare pregătit să devină principala speranță a echipei sale, înlocuindu-l pe veteranul Aleksandar Mitrovic. Experiența sa la nivel de club și națională îl poziționează ca un jucător cheie pentru Serbia în acest turneu.

Euro 2024: Jucătorii din Serie A Care Pot Face Diferența
Marcus Thuram

Marcus Thuram: Puterea Franței

  Marcus Thuram a jucat un rol esențial în campania de succes a lui Inter Milano, contribuind cu 13 goluri în 35 de apariții. Deși a marcat doar de două ori în 19 meciuri pentru Franța, Thuram arată semne de maturizare constantă în jocul său.

  Prezența sa fizică impunătoare oferă spațiu colegilor de echipă precum Mbappe și Dembele să strălucească. Capacitatea sa de a ocupa apărările adverse face din Thuram un jucător de urmărit la acest Euro 2024.

Euro 2024: Jucătorii din Serie A Care Pot Face Diferența
Federico Dimarco

Federico Dimarco: Cheia Apărării Italiene

  Fundașul stânga al lui Inter Milano, Federico Dimarco, va fi unul dintre jucătorii cheie pentru Italia în încercarea de a-și apăra titlul european. Dimarco a fost un jucător constant în campania de câștigare a titlului în prima ligă italiană.

  Cu o productivitate constantă și un stil de joc ofensiv promovat de Luciano Spalletti, Dimarco ar putea beneficia maxim de această abordare. Prezența sa pe flancul stâng va fi vitală pentru succesul Italiei în următoarele meciuri, ale căror ponturi Euro 2024 vor fi expuse de experți ponturi pariuri.

Euro 2024: Jucătorii din Serie A Care Pot Face Diferența
Yan Sommer

Yann Sommer: Stâlpul Apărării Elveției

  Veteranul elvețian Yann Sommer este o figură integrală în speranțele Elveției de a se califica din grupa lor. Portarul experimentat al lui Inter a avut o prestație impresionantă la Euro 2020, contribuind la eliminarea Franței în optimile de finală.

  Cu un procentaj de salvări de peste 80% în sezonul 23/24 din Serie A, Sommer dovedește că încă are multe de oferit. Conform recentelor predicții fotbal europene, el și colegii săi vor spera să obțină cel puțin locul doi în grupă, având Germania ca favorită principală.

Euro 2024: Jucătorii din Serie A Care Pot Face Diferența
Olivier Giroud

Olivier Giroud: Ultima Șansă a Veteranului

  Veteranul francez Olivier Giroud va juca la ultimul său Campionat European la vârsta de 37 de ani. Cu toate acestea, randamentul său rămâne impresionant, cu un total de 23 de goluri și pase decisive pentru AC Milan în acest sezon.

  Deși Kylian Mbappe și Antoine Griezmann vor atrage, probabil, majoritatea atenției, rolul lui Giroud în atacul Franței nu poate fi subestimat. Jocul său de retenție și munca altruistă ar putea fi esențiale în încercarea Franței de a deveni din nou campioană europeană.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri