Type to search

Stiri Diverse

Mateo Kovacic la Galatasaray? Manchester City l-ar Putea Pierde pe Mijlocașul Croat

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Performanțele lui Kovacic la Manchester City

  Mateo Kovacic a avut un impact semnificativ la Manchester City de la sosirea sa vara trecută. Deși echipa celebra câștigarea triplei istorice din sezonul 2022-2023, Kovacic a reușit să se integreze rapid și să contribuie la succesul echipei. În sezonul 2023-2024, croatul a jucat de 30 de ori în Premier League, începând 16 dintre aceste meciuri și ajutându-i pe „Cetățeni” să câștige al patrulea titlu consecutiv în Anglia.

  În toate competițiile, Kovacic a acumulat 46 de apariții și a marcat trei goluri, conform ultimelor statistici fotbal europene. Cu toate acestea, deși are 30 de ani și se apropie de finalul carierei, Kovacic rămâne un jucător important pentru naționala Croației, sperând să-și conducă echipa spre succes la Euro 2024 în cele două meciuri rămase din grupă, ale căror ponturi pariuri sunt vizibile pe platformele specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Mateo Kovacic la Galatasaray? Manchester City l-ar Putea Pierde pe Mijlocașul Croat
Mateo Kovacic

Interesul lui Galatasaray și Posibilul Transfer

  Conform publicației turcești Fotomac, Manchester City ar putea să se despartă de Kovacic după doar un sezon. Galatasaray, una dintre echipele fruntașe ale Super Ligii Turciei, este interesată să-l aducă pe croat în această vară. Se pare că echipa antrenată de Okan Buruk pregătește o ofertă pentru a-l transfera pe mijlocașul care a câștigat patru titluri în Liga Campionilor de-a lungul carierei sale.

  Galatasaray a demonstrat în trecut că poate atrage jucători de calibru din Premier League, precum Wilfried Zaha, care a schimbat Crystal Palace cu echipa turcă pentru a avea șansa de a juca în Liga Campionilor. Deși perioada internațională de transferuri este în plină desfășurare, Galatasaray speră să inițieze discuțiile cu Manchester City în zilele următoare pentru a concretiza transferul, conform recentelor predicții fotbal din Turcia.

Mateo Kovacic la Galatasaray? Manchester City l-ar Putea Pierde pe Mijlocașul Croat
Wilfried Zaha

Situația lui Kovacic la Manchester City și Alternativele lui Galatasaray

  Deși Kovacic s-a adaptat bine la stilul de joc al lui Pep Guardiola, el se află în spatele unor jucători precum Rodri și Kevin De Bruyne în ordinea preferințelor. Acest lucru înseamnă că nu este mereu titular, iar acest aspect ar putea influența decizia sa de a pleca. În plus, nu este clar dacă Manchester City este dispusă să renunțe la el, având în vedere că echipa nu excelează în privința adâncimii lotului la mijlocul terenului.

  Dacă Galatasaray nu reușește să-l achiziționeze pe Kovacic, clubul turc ar putea să își îndrepte atenția către Pierre-Emile Hojbjerg de la Tottenham Hotspur. Cu toate acestea, Kovacic rămâne principala țintă a echipei, datorită experienței și palmaresului său impresionant.

Mateo Kovacic la Galatasaray? Manchester City l-ar Putea Pierde pe Mijlocașul Croat
Pierre-Emile Hojbjerg
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri