Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Italia Serie A Stiri

Empoli vs Napoli Ponturi Serie A 20.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Empoli vs Napoli Ponturi Serie A 20.10.2024

Empoli vs Napoli

Empoli vs Napoli Ponturi. În etapa cu numărul 8 din Serie A Italia, Napoli o întâlnește pe Empoli, începând cu ora 13:30, joc ce va avea loc pe Stadio Carlo Castellani. Mai jos găsiți Ponturi Empoli vs Napoli oferite de experții XpertBet.

 

 Dacă nu știai, pe site găsești Biletul Zilei Cotă 2 și Cotă 10!

Analiză și Statistici

  • Empoli nu a jucat deloc rău până acum, ba din contră. După 7 etape, gazdele au o singură înfrângere, 4 remize și 2 victorii. În acest moment, aceștia sunt pe locul 10 în clasament, cu 10 puncte.
  • De partea cealaltă, Napoli este liderul la zi din Serie A, cu 16 puncte strânse în 7 etape, având cu două lungimi peste locul secund, ocupat de Inter. Până acum, napoletanii au înregistrat 5 victorii, 1 remiză și o înfrângere.
  • Napoli vine după 3 victorii consecutive, ultima fiind obținută cu cei de la Como (3-1), in timp ce Empoli a pierdut cu Lazio în deplasare (2-1).
  • Trebuie să știi că toate cele 3 meciuri disputate în campionat de Empoli s-au încheiat cu scorul de 0-0.
  • Nu știu dacă știi, dar Empoli a câștigat atât în tur, cât și in retur cu Napoli în sezonul precedent.

Alte ponturi:

Empoli vs Napoli Ponturi

sub 2.5 goluri @ 1.80

Napoli are prima șansă, însă Empoli este un adversar incomod, mai ales pe teren propriu. Este de așteptat ca napoletanii să domine partida, dar daca e să se impună, cred ca o va face la limită. Consider că un pariu pe goluri este o opțiune mai bună pentru acest meci.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri