Type to search

Stiri Euro 2024

Elveția vs. Estonia: Duel Major Înainte de Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Pregătiri Intensive pentru Elveția

  Elveția se pregătește intens pentru Euro 2024, începând cu un meci amical împotriva Estoniei pe Swissporarena din Lucerna. Echipa antrenată de Murat Yakin își propune să îmbunătățească performanța excelentă de la Euro 2020, când a ajuns în sferturile de finală, potrivit recentelor statistici fotbal europene.

  De asemenea, echipa a demonstrat o formă solidă la Cupa Mondială 2022, ajungând în optimile de finală. Cu o serie impresionantă de rezultate, incluzând doar o singură înfrângere în ultimele 12 meciuri, Elveția are toate motivele să fie optimistă pentru turneul din Germania, ale cărui meciuri vor fi însoțite de cele mai inspirate ponturi pariuri, dezvăluite de specialiști în ponturi pariuri sportive

  Înaintea confruntării cu Ungaria pe 15 iunie, Elveția va mai juca un meci amical împotriva Austriei. În meciurile anterioare cu Estonia, Elveția a avut mereu câștig de cauză, incluzând o victorie cu 1-0 în calificările pentru Euro 2016. Lotul elvețian include jucători de calibru precum Granit Xhaka, Remo Freuler și Xherdan Shaqiri la mijlocul terenului, în timp ce Breel Embolo și Zeki Amdouni sunt așteptați să conducă atacul. În poartă, Yann Sommer este favorit să fie titular, în absența lui Gregor Kobel.

Elveția vs. Estonia: Duel Major Înainte de Euro 2024
Murat Yakin

Estonia: Pregătiri pentru Cupa Baltică

  De partea cealaltă, Estonia se pregătește pentru Cupa Baltică, având meciul semifinalei împotriva Insulelor Feroe pe 8 iunie. Echipa nu a reușit niciodată să se califice la un Campionat European și vine după o serie de cinci înfrângeri consecutive. Antrenorul Thomas Haberli are de corectat multe aspecte ale jocului, mai ales după eșecul de 1-2 în fața Finlandei, și cele cinci goluri încasate de la naționala Poloniei în martie.

  Lotul Estoniei include jucători experimentați precum Henri Anier, care a marcat 22 de goluri pentru națională, și Konstain Vassiljev, care ar putea obține cea de-a 158-a selecție. De asemenea, echipa se bazează pe tineri talentați, precum Martin Vetkal de la AS Roma și Markus Poom de la Shamrock Rovers. Estonia speră să îmbunătățească performanțele recente și să se pregătească eficient pentru viitor, revenind în competiții oficiale în septembrie, în Liga Națiunilor UEFA, împotriva Slovaciei.

Elveția vs. Estonia: Duel Major Înainte de Euro 2024
Thomas Haberli

Formații probabile

  Elveția:

Sommer; Schar, Elvedi, Akanji; Ndoye, Freuler, Xhaka, Widmer; Shaqiri, Embolo, Amdouni

  Estonia:

Hein; Kuusk, Pikk, Mets, Peetson; Vassiljev, Vetkal, Poom, Miller; Anier, Tamm

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri