Type to search

Stiri Euro 2024

Austria vs. Serbia: Pregătiri Cruciale pentru Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Austria: Forma Fenomenală a Echipei lui Rangnick

  Austria își continuă pregătirile pentru Euro 2024 cu un meci amical împotriva Serbiei, pe care îl găzduiește la Viena. Echipa antrenată de Ralf Rangnick traversează o perioadă extraordinară, având cinci victorii consecutive și fiind calificată pentru a treia oară consecutiv la Campionatul European. În calificările pentru Euro 2024, Austria a terminat pe locul doi în Grupa F, la doar un punct în spatele Belgiei, cu 19 puncte din 24 posibile.

  Performanțele recente ale Austriei includ victorii impresionante în meciuri amicale, cum ar fi un 2-0 împotriva Germaniei și Slovaciei, și un 6-1 împotriva Turciei. Michael Gregoritsch a fost un jucător-cheie, marcând un hat-trick în ultimul meci, ale cărui ponturi bune au fost expuse online de experți ponturi pariuri.

  După confruntarea cu Serbia, Austria va întâlni Elveția pe 8 iunie. Absențele notabile, precum David Alaba și Xaver Schlager din cauza accidentărilor, reprezintă probleme serioase pentru echipă. În schimb, revenirea lui Marko Arnautovic și forma excelentă a lui Gregoritsch oferă speranțe pentru un parcurs bun la Euro 2024.

Austria vs. Serbia: Pregătiri Cruciale pentru Euro 2024
Ralf Rangnick

Serbia: Prima Participare la Euro ca Națiune Independentă

  Serbia, sub conducerea lui Dragan Stojkovic, se pregătește pentru Euro 2024, marcând prima lor participare la turneu ca națiune independentă. Echipa a reușit să se califice din Grupa G, în ciuda unor rezultate mixte, precum eșecurile împotriva Ungariei și punctele pierdute în fața Bulgariei. Serbia a obținut victoria necesară pentru calificare în meciurile împotriva Muntenegrului și Lituaniei.

  Performanțele recente ale Serbiei nu au fost foarte convingătoare, având doar trei victorii din ultimele nouă meciuri. Totuși, cu jucători de top precum Aleksandar Mitrovic și Dusan Vlahovic în atac, și Sergej Milinkovic-Savic la mijlocul terenului, echipa speră să depășească așteptările în grupa lor dificilă de la Euro 2024, care include Anglia, Danemarca și Slovenia.

  Serbia are un istoric favorabil în confruntările cu Austria, câștigând trei din ultimele patru meciuri. Conform recentelor predicții fotbal europene, absențele lui David Alaba și Sasa Kalajdzic oferă un avantaj tactic Serbiei în acest meci de pregătire care se anunță extrem de intens.

Austria vs. Serbia: Pregătiri Cruciale pentru Euro 2024
Dragan Stojkovic

Formații probabile

  Austria:

Lindner; Posch, Danso, Wober, Mwene; Sabitzer, Seiwald; Laimer, Baumgartner, Wimmer; Gregoritsch

  Serbia:

Rajkovic; Veljkovic, Gudelj, Pavlovic; Zivkovic, Lukic, Maksimovic, Kostic; Milinkovic-Savic; Vlahovic, Mitrovic

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri