Type to search

Stiri Euro 2024

Slovenia vs. Armenia: O Ultimă Repetiție Înainte de Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Slovenia se Pregătește pentru Euro 2024 cu Meciuri Amicale Importante

  Slovenia se pregătește intens pentru Campionatul European de Fotbal din 2024, începând cu un meci amical împotriva Armeniei pe Stadionul Stozice din Ljubljana. Sub conducerea antrenorului, care a revenit la cârma echipei în 2018 după o primă perioadă de patru ani (2007-2011), Slovenia își propune să își îmbunătățească performanțele la turneele majore, conform recentelor predicții fotbal slovene.

  Deși au fost eliminați în faza grupelor la Euro 2000, echipa a demonstrat o evoluție impresionantă în calificările pentru Euro 2024, pierzând doar opt puncte din 30 posibile. După o serie de meciuri amicale, inclusiv o victorie remarcabilă împotriva Portugaliei lui Cristiano Ronaldo, Slovenia a arătat că poate fi o echipă surpriză în turneul din Germania, ale cărui ponturi Euro 2024 vor fi publicate online de experți ponturi pariuri.

  În grupa C de la Euro 2024, Slovenia se va confrunta cu echipe de top precum Danemarca, Anglia și Serbia. Cu jucători de talie internațională precum Jan Oblak și Benjamin Sesko, echipa are potențialul de a face performanță. De asemenea, revenirea lui Josip Ilicic în echipă adaugă un plus de valoare ofensivă.

Slovenia vs. Armenia: O Ultimă Repetiție Înainte de Euro 2024
Matjaz Kek

Armenia - Construcție pentru Viitor, Fără Presiunea Euro 2024

  De partea cealaltă, Armenia va folosi acest meci pentru a-și pregăti revenirea în Liga C a Ligii Națiunilor, după ce nu a reușit să se califice pentru Euro 2024. În ciuda unui început promițător în grupa de calificare, Armenia a pierdut șansa de a ajunge la turneu, terminând pe locul patru în grupa sa.

  Antrenorul Oleksandr Petrakov se bazează pe jucători tineri și talentați, precum Eduard Spertsyan, care a avut o contribuție semnificativă în sezonul 2023-2024 al Ligii Premier a Rusiei. Armenia nu a câștigat niciun meci de aproape un an și are de corectat o serie de opt meciuri fără victorie, conform ultimelor statistici fotbal armene.

  Totuși, cu jucători promițători precum Andranik Hakobyan, un tânăr de 18 ani care joacă la Valencia, echipa speră să-și reconstruiască încrederea și să se pregătească pentru viitoarele competiții internaționale. Deși nu vor participa la Euro 2024, armenii văd aceste meciuri amicale ca o oportunitate de a-și evalua potențialul și de a face ajustările necesare pentru viitor.

Slovenia vs. Armenia: O Ultimă Repetiție Înainte de Euro 2024
Oleksandr Petrakov

Formații probabile

  Slovenia:

Oblak; Stojanovic, Blazic, Bijol, Janza; Horvat, Gorenc Stankovic, Gnezda Cerin, Lovric; Ilicic, Sesko

  Armenia:

Cancarevic; Davidyan, Haroyan, Mkrtchyan, Muradyan, Grigoryan; Spertsyan, Dashyan, Harutyunyan, Sevikyan; Miranyan

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri