Type to search

Stiri Serie A

Juventus și AS Roma Remizează Fără Goluri: Puncte Prețioase Pierdute de „Bătrâna Doamnă”

Avatar of Mircea Iordache
Share

Juventus Stagnează după Startul Promițător de Sezon

  Juventus, condusă de Thiago Motta, a înregistrat primul pas greșit al sezonului, remizând 0-0 acasă împotriva echipei AS Roma. După două victorii categorice de 3-0 împotriva echipelor Como și Hellas Verona, „Bătrâna Doamnă” părea în formă maximă, însă nu a reușit să depășească defensiva organizată a echipei vizitatoare.

  Deși au rămas neînvinși și sunt la egalitate cu Inter Milano în fruntea clasamentului, această remiză reprezintă o ușoară dezamăgire pentru suporterii torinezi. Ambele echipe au arătat inițiativă, dar fără a concretiza în ocazii clare de gol într-un meci echilibrat, ale cărui ponturi Serie A au fost vizibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Juventus și AS Roma Remizează Fără Goluri: Puncte Prețioase Pierdute de „Bătrâna Doamnă”
Remiză albă între Juventus și Roma într-un meci cu puține ocazii de poartă

Schimbări Ofensive Fără Efect de Ambele Părți

  Motta a încercat să revigoreze atacul Juventus în a doua repriză, introducându-l pe nou-venitul Teun Koopmeiners și pe atacantul Francisco Conceicao. De partea cealaltă, antrenorul Romei, Daniele De Rossi, a adus în teren jucători precum Paulo Dybala, în speranța de a rupe echilibrul.

  Totuși, niciuna dintre echipe nu a reușit să își creeze ocazii notabile, jocul intensificându-se doar în ultimele minute ale partidei. Angelino a avut o șansă pentru Roma, trimițând un șut de la distanță puțin pe lângă poartă, iar Kenan Yildiz de la Juventus a ratat o ultimă oportunitate în prelungiri, trimițând mingea peste bară.

Juventus și AS Roma Remizează Fără Goluri: Puncte Prețioase Pierdute de „Bătrâna Doamnă”
Kenan Yildiz

AS Roma Iese din Zona Retrogradării

  Remiza de la Torino le-a permis celor de la AS Roma să iasă din zona retrogradării, urcând pe locul 17 în noul clasament Serie A cu două puncte. Echipa lui De Rossi a început sezonul modest, cu un egal alb împotriva Cagliari și o înfrângere acasă cu 2-1 în fața Empoli. Potrivit recentelor statistici fotbal din Serie A, este pentru a doua oară în istoria clubului când Roma nu câștigă niciunul dintre primele trei meciuri din Serie A în două sezoane consecutive.

  Juventus, deși a pierdut puncte prețioase, se pregătește să revină în Champions League după o pauză de un an, întâlnind PSV Eindhoven pe 17 septembrie. Până atunci, vor avea o deplasare dificilă la Empoli, unde speră să recupereze punctele pierdute cu Roma, confirmând în același timp ultimele predicții fotbal italiene.

Autor
  • Mircea Iordache

    Mircea Iordache este un redactor de știri sportive cunoscut pentru experiența sa vastă în jurnalismul sportiv și pentru stilul său analitic și obiectiv. Cu o carieră de mai mulți ani în domeniul presei sportive, Mircea Iordache a...

    View all posts Autor
Taguri