Type to search

Stiri Serie A

Duel între Giganți pe San Siro: AC Milan vs. AS Roma în Serie A

Avatar of Xpert Bet
Share

Răspunsuri Imediat După Eliminarea din Coppa Italia

  După eliminarea din Cupa Italiei, AC Milan și AS Roma caută să se revanșeze într-un duel important pe San Siro. Cu o diferență de 10 puncte în favoarea Milanului în clasamentul Seriei A, ambelor echipe le este imperativ să obțină un loc în top patru.

  AC Milan a început anul cu o victorie solidă în fața lui Cagliari în Cupa Italiei și o victorie în Serie A împotriva lui Empoli. Chiar dacă au suferit o înfrângere recentă în Cupa Italiei împotriva lui Atalanta, Stefano Pioli și trupa sa sunt determinați să se concentreze acum pe lupta pentru locurile fruntașe din Serie A.

Duel între Giganți pe San Siro: AC Milan vs. AS Roma în Serie A
Stefano Pioli

Dominație a Milanului Împotriva Romei: Presiune pe Oaspeți

  AC Milan se bucură de o dominație recentă împotriva Romei, fiind neînvinși în ultimele opt meciuri din Serie A. Cu 16 puncte acumulate în ultimele șapte etape, Milan vizează o victorie împotriva unei echipe AS Roma care deși se confruntă cu probleme, poate însă produce surpriza prevăzută de anumite ponturi bune ale experților în pariuri sportive.

  Situată pe locul opt în Serie A, AS Roma speră să își revigoreze sezonul printr-o prestație impresionantă împotriva lui AC Milan. Cu Jose Mourinho fără posibilitatea de a sta pe bancă din cauza suspendării, Roma trebuie să depășească recentele lor probleme pentru a concura la nivel înalt.

Duel între Giganți pe San Siro: AC Milan vs. AS Roma în Serie A
Jose Mourinho

Aproape de O Soluție: Provocări și Așteptări

  Ambele echipe se confruntă cu probleme defensive și absențe notabile. Cu Evan Ndicka și Chris Smalling indisponibili pentru Roma, iar Thibaut Courtois și alți absenți pentru AC Milan, antrenorii trebuie să găsească soluții pentru a-și menține echipele în formă.

  Atacurile vor fi, fără îndoială, în centrul atenției, cu Olivier Giroud și Romelu Lukaku încercând să își aducă contribuția la victoria echipei lor. În consecință, duelul dintre AC Milan și AS Roma promite să fie unul plin de intensitate și dramatism.

Duel între Giganți pe San Siro: AC Milan vs. AS Roma în Serie A
Romelu Lukaku

Formații probabile

  AC Milan:

Maignan; Calabria, Kjaer, Hernandez, Jimenez; Reijnders, Adli; Pulisic, Loftus-Cheek, Leao; Giroud

  AS Roma:

Patricio; Mancini, Cristante, Llorente; Kristensen, Pellegrini, Paredes, Bove, Zalewski; Belotti, Lukaku

Taguri

Lasa un comentariu