Type to search

Stiri Diverse

Drumul Către Ultimele 16 Echipe din Copa Libertadores: Fluminense vs. Cerro Porteno

Avatar of Xpert Bet
Share

Fluminense: Pe Drumul Succesului

  Fluminense se pregătește să întâlnească Cerro Porteno într-un meci crucial pentru a-și asigura locul în ultimele 16 echipe din Copa Libertadores. După o victorie vitală împotriva lui Colo-Colo, Fluminense se află pe primul loc în Grupa A, având acum șanse mari să obțină calificarea.

  Cu un parcurs defensiv excelent și o formă ascendentă, Fluminense este gata să-și folosească avantajul de a juca pe teren propriu pentru a obține încă o victorie, într-un meci ale cărui ponturi fotbal sunt vizibile online prin bunăvoința celor mai buni experți ponturi pariuri. După un început mai lent în faza grupelor, echipa condusă de Fernando Diniz și-a regăsit forma și acum are șanse mari să se califice în etapa următoare a competiției.

  Cu apărare solidă și o strategie bine pusă la punct, Fluminense a demonstrat că este o forță de luat în considerare în Copa Libertadores. Având avantajul de a juca pe Maracana, Fluminense vrea să-și continue forma bună și să obțină un succes care să-i asigure locul în optimile de finală ale competiției.

Drumul Către Ultimele 16 Echipe din Copa Libertadores: Fluminense vs. Cerro Porteno
Fernando Diniz

Cerro Porteno: Cu Soarta în Propriile Mâini

  Cerro Porteno se află pe poziția secundă în Grupa A și are șansa de a-și asigura locul în etapa următoare a competiției în cazul unei victorii împotriva lui Fluminense. Cu toate acestea, echipa paraguayană va trebui să-și îmbunătățească jocul pentru a face față ofensivei gazdelor, așa cum arată ultimele predicții fotbal sud-americane. În meciul tur dintre cele două echipe, scorul a fost egal, 0-0.

  Cerro Porteno se află într-o poziție favorabilă în grupă, dar trebuie să-și dovedească valoarea în fața unei echipe puternice precum Fluminense. Cu un joc defensiv solid și o strategie bine pusă la punct, echipa condusă de Manolo Jimenez caută să-și controleze propria soartă și să obțină rezultate pozitive în ultimele etape ale grupei pentru a avansa în competiție.

Drumul Către Ultimele 16 Echipe din Copa Libertadores: Fluminense vs. Cerro Porteno
Manolo Jimenez

Formații probabile

  Fluminense:

Fabio; Marquinhos, Manoel, Melo, Marcelo; Lima, Martinelli; Terans, Ganso, Arias; Cano

  Cerro Porteno:

Jean; Benitez, Baez, Brock, Arzamendia; Carrascal, Da Motta; Iturbe, Carrizo, Dominguez; Churin

Taguri