Type to search

Stiri La Liga

Duel Exploziv în La Liga pentru Europa League: Real Sociedad vs. Valencia

Avatar of Xpert Bet
Share

Real Sociedad: Bătălie Finală Pentru Locurile Europene

Într-un moment crucial al sezonului din La Liga, Real Sociedad și Valencia se confruntă pentru a-și asigura locurile europene. Gazdele, cu un avans de șase puncte față de Valencia și Villarreal, își doresc să-și consolideze poziția în clasament și să își asigure participarea la competițiile europene în următorul sezon.

  Deși au pierdut recent meciul cu Barcelona, gazdele sunt hotărâte să-și revină pe teren propriu și să-și recâștige forma bună dinaintea acestei înfrângeri. O victorie împotriva Valenciei ar fi crucială pentru echipa condusă de Imanol Alguacil într-un meci decisiv, ale cărui ponturi Spania sunt divulgate online de cei mai tari experți ponturi pariuri sportive.

  Pe de altă parte, Valencia se confruntă cu o serie de rezultate dezamăgitoare în ultimele săptămâni. Cu doar un punct din ultimele patru meciuri, Los Che simt presiunea pentru a-și redobândi forma bună și pentru a-și menține șansele de a prinde un loc în competițiile europene.

Duel Exploziv în La Liga pentru Europa League: Real Sociedad vs. Valencia
Imanol Alguacil

Valencia: Presiunea Crește pe Final de Sezon

pentru a rămâne în cursa pentru Europa. În meciul din tur, Real Sociedad a învins Valencia cu scorul de 1-0 chiar pe Mestalla. 

  Cu o echipă cu jucători talentați, dar și cu absențe semnificative din cauza accidentărilor, echipa condusă de Ruben Baraja trebuie să fie la cel mai înalt nivel pentru a înfrunta o Real Sociedad determinată. Cu trei meciuri rămase, Valencia trebuie să-și utilizeze experiența și calitățile pentru a obține puncte vitale în meciul împotriva lui Real Sociedad, confirmând recentele predicții fotbal din Spania.

  Meciul împotriva lui Real Sociedad reprezintă o oportunitate crucială pentru echipa condusă de Ruben Baraja de a-și redobândi încrederea în propriile forțe și de a-și arăta adevăratul potențial în ultimele etape ale sezonului.

Duel Exploziv în La Liga pentru Europa League: Real Sociedad vs. Valencia
Ruben Baraja

Formații probabile

  Real Sociedad:

Remiro; Traore, Le Normand, Pacheco, Tierney; Zakharyan, Merino, Mendez; Kubo, Barrenetxea, Oyarzabal

  Valencia:

Mamardashvili; Correia, Mosquera, Ozkacar, Gaya; Guerra, Pepelu; Peter, Almeida, Lopez; Duro

Taguri