Type to search

Stiri Bundesliga

Dortmund Răstoarnă Situația în Bundesliga: De la 0-2 la 4-2 împotriva Borussiei Mönchengladbach!

Avatar of Xpert Bet
Share

Borussia Dortmund întoarce scorul după un start dificil, obținând o victorie spectaculoasă în Bundesliga

 Borussia Dortmund a oferit fanilor un adevărat festin fotbalistic, revenind de la un deficit de două goluri și învingând-o pe Borussia Mönchengladbach cu 4-2 într-un meci palpitant, plin de răsturnări de situație.

 Startul nu a fost unul favorabil pentru Dortmund, care a fost condusă cu 0-2 de către golurile semnate Rocco Reitz și Manu Koné. Cu toate acestea, echipa lui Edin Terzic a demonstrat caracter și a revenit în forță. 

 Această victorie impresionantă a propulsat Borussia Dortmund pe locul patru în clasamentul Bundesligii, acumulând 24 de puncte, unul peste RB Leipzig. În schimb, Borussia Mönchengladbach se află într-o poziție mai modestă, cu 13 puncte.

Dortmund Răstoarnă Situația în Bundesliga: De la 0-2 la 4-2 împotriva Borussiei Mönchengladbach!
Antrenorul Terzic își felicită jucătorii

Marcel Sabitzer, Niclas Füllkrug, Jamie Bynoe-Gittens și Donyell Malen marchează într-un meci de infarct

 Marcel Sabitzer a deschis scorul pentru Dortmund în minutul 30, iar Niclas Füllkrug a continuat seria de goluri în minutul 32. Cu Jamie Bynoe-Gittens marcând înainte de pauză și Donyell Malen adăugând un gol spectaculos în prelungiri, Dortmund și-a asigurat victoria.

 Antrenorul Edin Terzic a declarat ulterior: „Cu noi, această sezon nu va fi niciodată plictisitoare. Am arătat un joc minunat și am obținut trei puncte importante.”

 Meciul a fost un adevărat roller-coaster de emoții pentru suporteri și o confirmare a forței ofensive a echipei Dortmund. Performanța notabilă le oferă fanilor mari speranțe pentru restul sezonului.

Dortmund Răstoarnă Situația în Bundesliga: De la 0-2 la 4-2 împotriva Borussiei Mönchengladbach!
Delir în tribunele stadionului din Dortmund
Taguri

Lasa un comentariu