Type to search

Stiri Serie A

Dezamăgiri în Serie A: AC Milan Ratează 2 Penalty-uri și Termină 2-2 cu Bologna, Juventus Doar 1-1 Acasă cu Empoli

Avatar of Xpert Bet
Share

Ratările de la Punctul Cu Var, Decisive în AC Milan vs. Bologna

  AC Milan se confruntă cu frustrarea a două penalty-uri ratate, deși erau în avantaj după o dublă semnată de Ruben Loftus-Cheek. Olivier Giroud și Theo Hernandez au fost neinspirați în execuțiile loviturilor de pedeapsă, iar Bologna, cu un penalty transformat de Riccardo Orsolini în ultimele momente, sfârșește meciul într-un spectacol controversat. AC Milan ocupă locul al treilea în clasament, dar ratările celor două penalty-uri le compromit poziția în La Serie A. 

  Meciul a fost marcat de o scurtă oprire în joc pentru solidaritate cu portarul Mike Maignan, victima recentă a unui incident rasist. Suporterii au arătat sprijin cu telefoanele aprinse, dar controversa a izbucnit în urma unor decizii VAR disputate, inclusiv un penalty acordat lui AC Milan și eliminarea antrenorului Bolognei, Thiago Motta, dorit la Barcelona în locul lui Xavi.

Dezamăgiri în Serie A: AC Milan Ratează 2 Penalty-uri și Termină 2-2 cu Bologna, Juventus Doar 1-1 Acasă cu Empoli
Orsolini înscrie din penalty și Bologna egalează pe San Siro

Juventus Ratează Oportunitatea de a Se Detașa de Inter

  Juventus nu reușește să-și mărească avantajul în fruntea clasamentului, într-un meci 1-1 acasă cu Empoli. Cu un joc cu zece oameni după eliminarea lui Milik în minutul 16, Juventus deschide scorul prin Dusan Vlahovic, dar nu reușesc să mențină avantajul. Empoli, condusă de noul antrenor Davide Nicola, obține un punct important în lupta pentru supraviețuire în Serie A. 

  Juventus începe dezamăgitor și rămâne cu zece jucători în minutul 18, când Milik primește cartonașul roșu. Jucând în inferioritate numerică, Juventus deschide scorul prin Vlahovic, dar Empoli răspunde prin tânărul de 20 de ani, Tommaso Baldanzi. Cu doar al patrulea rezultat de egalitate în 17 meciuri, Juventus pierde o oportunitate de a-și consolida poziția în fruntea Serie A. Urmează derby-ul cu Inter, meci ale cărui ponturi fotbal vor fi disponibile curând pe site-urile experților în pariuri sportive.

Dezamăgiri în Serie A: AC Milan Ratează 2 Penalty-uri și Termină 2-2 cu Bologna, Juventus Doar 1-1 Acasă cu Empoli
Baldanzi egalează pe Allianz câștigând un punct nesperat pentru Empoli
Taguri

Lasa un comentariu