Type to search

Stiri Serie A

Derby-ul Sudului Italiei în Serie A: Napoli vs. Roma – Duel Intens pentru Poziții Superioare în Clasament

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Napoli, Sub Presiune După Rezultate Slabe

  Napoli se confruntă cu o perioadă dificilă, având în vedere rezultatele slabe și presiunea crescândă de a-și recăpăta forma și încrederea. Înfrângerea recentă împotriva lui Empoli a fost un nou regres pentru echipa lui Francesco Calzona, care a câștigat doar trei din primele nouă meciuri sub conducerea interimară. Defensiva fragilă a lui Napoli a fost o problemă constantă, echipa primind cel puțin un gol în ultimele 12 meciuri consecutive din Serie A, conform recentelor statistici fotbal din Italia.

  Pe de altă parte, Roma vine după o serie de rezultate pozitive și are ca obiectiv revenirea în Liga Campionilor. Cu o calificare recentă în semifinalele Europa League și un parcurs solid în Serie A, echipa vizitatoare este determinată să continue să urce în clasament și să obțină un loc în competiția de cluburi de top a Europei. În ciuda absențelor și a unor posibile schimbări în echipa de start, Roma este hotărâtă să își mențină forma și să obțină un rezultat pozitiv împotriva lui Napoli în derby-ul sudului.

Derby-ul Sudului Italiei în Serie A: Napoli vs. Roma – Duel Intens pentru Poziții Superioare în Clasament
Francesco Calzona

Roma, cu Gândul la Liga Campionilor

  Napoli și Roma se confruntă într-un derby plin de importanță pentru ambele echipe, care sunt angrenate într-o luptă strânsă pentru obiectivele lor din Serie A. În timp ce Napoli caută să obțină un loc în Europa League, echipa condusă de Daniele De Rossi își propune să revină în Liga Campionilor, iar acest meci este crucial în eforturile lor, așa cum arată ultimele predicții fotbal din Serie A. În meciul din tur, Roma a învins Napoli cu 2-0 pe Olimpico.

  Cu o serie de meciuri dificile în față și cu presiunea crescută în lupta pentru locurile europene, atât Napoli, cât și Roma sunt hotărâte să obțină cele trei puncte în acest derby, ale cărui ponturi Serie A sunt expuse online de experți ponturi pariuri. Cu atacuri puternice și mijlocași creativi, ambele echipe caută să-și demonstreze valoarea și să obțină o victorie importantă în această etapă crucială a sezonului din Serie A.

Derby-ul Sudului Italiei în Serie A: Napoli vs. Roma – Duel Intens pentru Poziții Superioare în Clasament
Daniele De Rossi

Formații probabile

  Napoli:

Meret; Di Lorenzo, Jesus, Rrahmani, Rui; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

  Roma:

Svilar; Karsdorp, Mancini, Huijsen, Angelino; Bove, Cristante, Pellegrini; Dybala, Abraham, El Shaarawy

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri