Type to search

Stiri Bundesliga

Derby Interzonal Rhein-Main: Frankfurt vs. Mainz în Deschiderea Etapei 19 din Bundesliga

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

După Dezamăgirea din Darmstadt, Frankfurt Vrea Revanșa cu Mainz

  Eintracht Frankfurt se pregătește să întâlnească Mainz 05 după un rezultat dezamăgitor cu Darmstadt, unde au terminat la egalitate după ce au condus la o diferență de două goluri. Dino Toppmoller și echipa sa speră la o revenire puternică pentru a-și menține poziția în topul clasamentului.

  Frankfurt se confruntă cu absența atacanților principali, Chaibi și Marmoush, plecați la Cupa Africii. Cu Kalajdzic incert din cauza unei accidentări la picior, Topmoller este nevoit să găsească alte soluții în atacul gazdelor.

Derby Interzonal Rhein-Main: Frankfurt vs. Mainz în Deschiderea Etapei 19 din Bundesliga
Dino Toppmoller

Mainz În Lupta pentru Supraviețuire: Nevoia Acută de Puncte

  Mainz 05, aflată în partea de jos a clasamentului, revine la acțiune după ce meciul cu Union Berlin a fost amânat din cauza temperaturilor scăzute. Cu doar un succes în acest sezon, sub conducerea lui Jan Siewert, Mainz caută să evite retrogradarea și are nevoie de puncte pentru a se menține la distanță de zona periculoasă.

  Astfel, Mainz trebuie să transforme remizele în victorii pentru a evita căderea în partea de jos a clasamentului. Ambele echipe au înregistrat schimbări în lot înaintea acestei partide. Frankfurt a adus în echipă pe Van de Beek, în timp ce Mainz a permis plecarea lui Barkok la Hertha Berlin. Cum vor influența aceste schimbări dinamica partidei și cum se vor adapta echipele la noii jucători? Răspunsurile vor veni într-un meci palpitant, ale cărui ponturi pariuri sportive pot fi accesate online.

Derby Interzonal Rhein-Main: Frankfurt vs. Mainz în Deschiderea Etapei 19 din Bundesliga
Jan Siewert

Formații probabile

  Eintracht Frankfurt:

Trapp; Tuta, Koch, Pacho; Dina Ebimbe, Larsson, Gotze, Nkounkou; Knauff, Van de Beek, Ngamkam

  Mainz 05:

Zentner; Fernandes, Van den Berg, Caci; Widmer, Kohr, Krauss, Barreiro Martins, Mwene; Onisiwo, Burkardt

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri

Lasa un comentariu