Type to search

Stiri Ligue 1

Confruntare Decisivă în Ligue 1: Lyon vs. Rennes – Bătălia pentru Supraviețuire

Avatar of Xpert Bet
Share

Provocările recente ale lui Lyon: Cupa și Lupta pentru Supraviețuire

  Lyon a avut parte de o confruntare dificilă în Cupa Franței, învingând cu greu pe Bergerac Perigord. Deși au condus prin golul lui Malick Fofana, egalarea adversarilor a adus suspans. Abia când gazdele au rămas în zece oameni, Lyon a preluat controlul și a obținut victoria cu 2-1. Cu ochii pe viitorul duel cu Lille în Cupa Franței, Lyon trebuie să se concentreze și pe cele două meciuri vitale din campionat împotriva lui Rennes și Marseille.

  Lyon, condusă de Pierre Sage, se confruntă cu absențe notabile, inclusiv a lui Duje Caleta-Car, suspendat, și absența lui Johann Lepenant din cauza unei accidentări grave la genunchi. Cu toate acestea, noile achiziții din fereastra de transferuri de iarnă, precum Malick Fofana și Gift Orban, aduc un suflu proaspăt în echipă.

Confruntare Decisivă în Ligue 1: Lyon vs. Rennes - Bătălia pentru Supraviețuire
Pierre Sage

Revirimentul lui Rennes: Cupa și Ascensiunea în Clasament

  Rennes a avut o serie impresionantă de cinci meciuri fără înfrângere, urcând nu doar în Cupa Franței, ci și în clasamentul Ligue 1. După un început lent, echipa lui Julien Stephan arată semne de revenire. Două victorii consecutive în campionat împotriva lui Clermont și Nice au consolidat forma echipei. Înfrângerea lui Lyon ar propulsa Rennes pe locul nouă în clasament, semn că echipa își revine după un început dificil de sezon.

  Rennes se bazează pe debutul posibil al mijlocașului olandez Azor Matusiwa și revenirea portarului Steve Mandanda în poartă. Lyon ar putea conta pe o linie de atac puternică cu Lacazette, în timp ce Rennes îl va avea în prim-plan pe Kalimuendo. Cu Mandanda întorcându-se în poartă pentru Rennes și Adryelson prezent în apărare pentru Lyon, duelurile-cheie vor influența evoluția partidei, ale cărei ponturi fotbal sunt dezvăluite de experți pe site-urile de pariuri sportive.

Confruntare Decisivă în Ligue 1: Lyon vs. Rennes - Bătălia pentru Supraviețuire
Julien Stephan

Formații probabile

  Lyon:

Lopes; Mata, Lovren, Adryelson, Tagliafico; Caqueret, Tolisso; Cherki, Maitland-Niles, Fofana; Lacazette

  Rennes:

Mandanda; G. Doue, Omari, Theate, Truffert; Matusiwa, Le Fee; Bourigeaud, D. Doue, Terrier; Kalimuendo

Taguri

Lasa un comentariu