Type to search

Stiri Diverse

Derby Exploziv la Istanbul: Istanbul Basaksehir vs. Besiktas în Super Lig

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Istanbul Basaksehir Luptă pentru Un Loc în Europa

  Într-unul dintre cele mai așteptate derby-uri ale Istanbulului, Istanbul Basaksehir se pregătește să primească pe teren propriu pe rivalii lor tradiționali, Besiktas. Cu ambele echipe angajate într-o bătălie strânsă pentru o poziție în cupele europene, acest meci capătă o importanță deosebită. Gazdele, Istanbul Basaksehir, se află la patru puncte în spatele oaspeților, care ocupă locul patru și care sunt într-o poziție mai favorabilă în cursa pentru Europa.

  Pentru Istanbul Basaksehir, acest meci reprezintă o oportunitate crucială de a-și îmbunătăți șansele de a obține un loc în competițiile europene. Cu toate că au suferit o înfrângere surprinzătoare în ultima lor partidă împotriva lui Ankaragucu, echipa condusă de Cagdas Atan a demonstrat o formă decentă recent și speră să-și revină rapid pentru a obține cele trei puncte în fața propriilor suporteri într-un meci ale cărui ponturi pariuri sunt expuse online de experți ponturi pariuri sportive.

Derby Exploziv la Istanbul: Istanbul Basaksehir vs. Besiktas în Super Lig
Cagdas Atan

Problemele lui Besiktas pe Teren Străin

  Pe de altă parte, Besiktas vine la acest meci cu propriile lor provocări. Cu o serie de trei înfrângeri consecutive în campionat, Besiktas se confruntă cu o perioadă dificilă și trebuie să își redreseze forma rapid. În timp ce se află în continuare pe locul patru în clasament, distanța mică față de echipele din spatele lor reprezintă o amenințare serioasă pentru obiectivele lor europene. În tur, Besiktas a învins Basaksehir cu 1-0.

  Cu o presiune sporită pentru a obține puncte în deplasare, echipa condusă de Fernando Santos trebuie să găsească soluții pentru a-și recăpăta forma și a reveni pe drumul victoriilor, confirmând recentele predicții fotbal din Super Lig. Această confruntare se anunță a fi una intensă și plină de suspans, iar ambele echipe vor încerca să obțină cele trei puncte vitale pentru configurația finală a clasamentului.

Derby Exploziv la Istanbul: Istanbul Basaksehir vs. Besiktas în Super Lig
Fernando Santos

Formații probabile

  Istanbul Basaksehir:

Babacan; Sahiner, Opoku, Ba, Abeid; Davidson; Aleksic, Figueiredo, Davidson, Turuc; Piatek

  Besiktas Istanbul:

Gunok; Svensson, Colley, Worrall, Terzi; Fernandes, Amartey; Rashica, Muci, Kilicsoy; Tosun

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri

Lasa un comentariu