Type to search

Stiri Diverse

Ajax Amsterdam și Go Ahead Eagles Luptă pentru Poziții Superioare în Eredivisie

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Ajax În Căutarea Locului Patru în Eredivisie

  Ajax Amsterdam primește vizita lui Go Ahead Eagles într-un meci crucial, pentru a rămâne în lupta pentru poziția a patra în clasamentul Eredivisie. Cu doar câteva etape rămase, echipa olandeză trebuie să obțină victoria în acest meci, ale cărui ponturi bune sunt publicate online de experți ponturi pariuri sportive, pentru a-și atinge obiectivul și a evita participarea în play-off-ul pentru Europa Conference League.

  Cu doar șapte meciuri rămase de jucat în Eredivisie și un deficit de opt puncte față de ocupanta locului patru, echipa condusă de John van’t Schip are nevoie de o serie de victorii consecutive pentru a-și menține speranțele la un loc în cupele europene și, în același timp, să se pregătească pentru o serie dificilă de meciuri, incluzând confruntări cu Feyenoord și Twente.

Ajax Amsterdam și Go Ahead Eagles Luptă pentru Poziții Superioare în Eredivisie
John van't Schip

Go Ahead Eagles În Luptă Pentru Europa

  Go Ahead Eagles își dorește să păstreze ritmul bun în lupta pentru calificarea europeană, dar trebuie să-și îmbunătățească performanțele în deplasare, așa cum arată recentele statistici fortbal din Eredivisie. Cu o șansă reală de a se apropia de Ajax și de a-și consolida locul în primele șapte, echipa trebuie să facă față presiunii și să se concentreze pe obținerea punctelor în deplasare. În meciul din tur, Ajax a câștigat greu, cu 3-2 pe terenul oaspeților de acum.

  Echipa lui Rene Hake este hotărâtă să profite de ocazia de a se apropia de Ajax și de a-și consolida poziția în primele șapte echipe ale clasamentului. Cu un moral crescut după victoria recentă cu 3-0 împotriva lui Excelsior, Go Ahead Eagles caută să își continue parcursul bun și să obțină un rezultat pozitiv împotriva unui adversar dificil cum este Ajax Amsterdam.

Ajax Amsterdam și Go Ahead Eagles Luptă pentru Poziții Superioare în Eredivisie
Rene Hake

Formații probabile

  Ajax Amsterdam:

Ramaj; Rensch, Mannsverk, Hato; Hlynsson, Tahirovic, Van Boomen, Taylor; Godts, Bergwijn; Akpom

  Go Ahead Eagles:

Lange; Deijl, Nauber, Kramer, Kuipers; Linthorst, Blomme; Adekanye, Willumsson, O.Edvardsen; V.Edvardsen

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri

Lasa un comentariu