Type to search

Stiri Diverse

Derby de Tradiție în Eredivisie : Feyenoord Rotterdam vs. Ajax Amsterdam

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Șansă Unică pentru Feyenoord

  Duminică după-amiază, Feyenoord Rotterdam primește pe De Kuip vizita lui Ajax Amsterdam, conștient că doar o victorie i-ar menține șansele în cursa pentru titlul Eredivisie. Deși se află la 12 puncte în spatele liderului PSV Eindhoven, cu doar șase meciuri rămase, această întâlnire devine crucială pentru gazde, dacă doresc să păstreze minime speranțe la câștigarea campionatului.

  În ciuda unei serii de meciuri fără înfrângere, Feyenoord a fost incapabil să obțină cele trei puncte în ultima întâlnire cu FC Volendam, terminând la egalitate, 0-0. În același timp Ajax, condus de John van ‘t Schip, nu a reușit să profite de șansele create împotriva lui Go Ahead Eagles și a remizat la rândul său, 1-1. Cu doar șase meciuri rămase, fiecare punct devine crucial, iar ambele echipe sunt presate să obțină victoria în acest meci, ale cărui ponturi pariuri sunt dezvăluite online de experți ponturi pariuri sportive.

Derby de Tradiție în Eredivisie : Feyenoord Rotterdam vs. Ajax Amsterdam
John van 't Schip

Presiune Crescută pe Ambele Echipe

  Feyenoord își propune să își revină rapid după rezultatul dezamăgitor al ultimului meci și să ofere o performanță mai bună pe teren propriu, conform ultimelor predicții fotbal din Eredivisie. În timp ce jucătorii lui Ajax sunt cunoscuți pentru jocul lor ofensiv, au suferit unele probleme în a-și materializa șansele în goluri, ceea ce îi pune într-o poziție dificilă în lupta pentru un loc în Europa League. În tur, Feyenoord a suclasat Ajax cu 4-0.

  Cu o serie de jucători cheie în recuperare după accidentări, incluzând Brian Brobbey și Chuba Akpom pentru Ajax și Jordan Henderson și Steven Berghuis pentru Feyenoord, condus de Arne Slot, ambele echipe caută să își alinieze cea mai puternică echipă posibilă pentru această întâlnire crucială.

Derby de Tradiție în Eredivisie : Feyenoord Rotterdam vs. Ajax Amsterdam
Arne Slot

Formații probabile

  Feyenoord Rotterdam:

Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Lopez; Stengs, Wieffer, Timber; Nieuwkoop, Gimenez, Paixao

  Ajax Amsterdam:

Ramaj; Rensch, Kaplan, Hato; Gaaei, Tahirovic, Mannsverk, Taylor; Bergwijn, Godts; Brobbey

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri