Type to search

Stiri Bundesliga

Luptă Pentru Supraviețuire în Bundesliga: Wolfsburg vs Borussia Monchengladbach

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Wolfsburg Încearcă Să Iasă Din Criză

  Într-unul dintre meciurile din etapa a 28-a a Bundesligii, Wolfsburg primește vizita lui Borussia Monchengladbach pe Volkswagen Arena într-un duel cu implicații serioase, ale cărui ponturi Bundesliga sunt accesibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive. Cu ambele echipe în căutarea de puncte cruciale pentru a-și îmbunătăți pozițiile în clasament, acest meci promite o confruntare intensă, potrivit recentelor predicții fotbal din Germania.

  Wolfsburg se confruntă cu o situație dificilă, aflată doar pe locul 14 în clasament, după un sezon sub așteptări. După ce au acumulat doar 25 de puncte în 27 de meciuri sub conducerea lui Nico Kovac, echipa a decis să îl înlocuiască pe acesta cu Ralph Hasenhuttl. În debutul său, Hasenhuttl a condus echipa la o victorie cu 2-0 împotriva lui Werder Bremen, oferind un impuls binevenit moralului echipei. Cu toate acestea, Wolfsburg trebuie să își îmbunătățească forma acasă, unde au înregistrat șapte meciuri fără victorie.

Luptă Pentru Supraviețuire în Bundesliga: Wolfsburg vs Borussia Monchengladbach
Ralph Hasenhuttl

Presiune Crescută Pe Borussia Monchengladbach

  Istoricul întâlnirilor dintre Wolfsburg și Borussia Monchengladbach indică un avantaj pentru gazde, care au câștigat de 22 de ori împotriva oaspeților, potrivit recentelor statistici fotbal din Bundesliga. Totuși, Wolfsburg a pierdut ultimele trei meciuri împotriva Borussiei Monchengladbach, inclusiv o înfrângere cu 1-0 în Cupa Germaniei mai devreme în acest sezon. Cu absențe notabile în echipă, inclusiv suspendarea lui Maxence Lacroix și problemele de accidentare ale unor jucători cheie, Wolfsburg trebuie să găsească soluții pentru a-și îmbunătăți performanța și a obține cele trei puncte vitale. În tur, Borussia a surclasat Wolfsburg cu 4-0 pe teren propriu.

  Borussia Monchengladbach se confruntă și ea cu probleme, ocupând o poziție similară în clasament. Echipa a avut un sezon instabil, cu doar trei victorii în ultimele 15 meciuri de campionat. Cu o serie de jucători accidentați, inclusiv Nico Elvedi și Florian Neuhaus, și o formă slabă în deplasare, echipa lui Gerardo Seoane trebuie să găsească soluții pentru a ieși din impas. Cu toate acestea, oaspeții au încredere în istoricul lor favorabil împotriva lui Wolfsburg și vor încerca să își consolideze poziția în clasament.

Luptă Pentru Supraviețuire în Bundesliga: Wolfsburg vs Borussia Monchengladbach
Gerardo Seoane

Formații probabile

  Wolfsburg:

Pervan; Baku, Bornauw, Jenz, Maehle; Majer, Gerhardt, Arnold, Paredes; Behrens, Sarr

  Borussia Monchengladbach:

Omlin; Scally, Itakura, Woebe, Netz; Reitz, Weigl, Kramer; Honorat, Pefok, Hack

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri