Type to search

Stiri Diverse

Derby Decisiv în Lupta pentru Titlu în Premiership: Rangers vs. Celtic

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Duel de Tradiție în Fotbalul Scoțian

  Duminică, Rangers și Celtic se întâlnesc pentru a treia oară în acest sezon, într-un meci care ar putea decide soarta titlului în Premiership. Deși Rangers se află pe locul secund înaintea acestui meci, au un avantaj în fața rivalilor lor datorită faptului că au un joc mai puțin disputat. Cu toate acestea, Celtic a reușit să câștige ambele meciuri directe din acest sezon, ceea ce face decisivă această confruntare, ale cărei ponturi fotbal sunt publicate online de cei mai tari specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Rangers și Celtic sunt implicate într-o cursă pentru titlu care este considerată una dintre cele mai fascinante din ultimii ani în Scoția. Ambele echipe au cunoscut în acest sezon o serie de rezultate fluctuante, punctând mai rar decât în campaniile recente. Cu toate acestea, ambele echipe au câștigat meciuri consecutive în urma unui weekend neobișnuit din martie, în care ambele au suferit înfrângeri. Cu Celtic în fruntea clasamentului, gazdele, sub comanda lui Philippe Clement, au un meci crucial de jucat.

Derby Decisiv în Lupta pentru Titlu în Premiership: Rangers vs. Celtic
Philippe Clement

Provocare pentru Rangers, Optimism pentru Celtic

  Pentru Rangers, acest meci reprezintă o oportunitate de a-și demonstra valoarea și de a răsturna statistica recentă nefavorabilă în derby-ul Old Firm. Conform recentelor predicții fotbal din Premiership, Celtic vine pe Ibrox Park plin de încredere, având în vedere recordul impresionant al antrenorului Brendan Rodgers și revenirea unor jucători cheie. Pentru Rangers, obținerea unei victorii este esențială pentru a-și consolida poziția de lider în clasament, în timp ce Celtic caută să-și continue cursa pentru titlu cu o victorie importantă pe terenul eternilor rivali.

Derby Decisiv în Lupta pentru Titlu în Premiership: Rangers vs. Celtic
Brendan Rodgers

Formații probabile

  Rangers

Butland; Tavernier, Goldson, Souttar, Yilmaz; Diomande, Lundstram; Sima, Cantwell, Fabio Silva; Dessers

  Celtic:

Hart; Johnston, Carter-Vickers, Scales, Taylor; O’Riley, McGregor, Hatate; Kuhn, Kyogo, Maeda

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri