Type to search

Stiri Diverse

Copa America: Argentina Învinge Peru și Termină în Fruntea Grupei cu Punctaj Maxim

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Performanța lui Lautaro Martinez

  Argentina a terminat pe primul loc în Grupa A și a eliminat Peru din turneu. Lautaro Martinez a marcat în minutele 47 și 86, înscriind pentru al treilea meci consecutiv. Atacantul de la Inter Milano a finalizat o mișcare fluidă în minutul 47, lobând mingea peste portarul peruan Pedro Gallese, și a repetat performanța în minutul 86, profitând de o apărare slăbită a peruanilor. Martinez și-a exprimat satisfacția pentru contribuția sa, declarând presei americane: „Sunt fericit pentru că am reușit să marchez în cele trei meciuri din grupă și pentru că am putut ajuta echipa, ceea ce contează.”

  Criticat pentru performanțele sale din campania câștigătoare a Cupei Mondiale din 2022, Martinez a avut un sezon excelent la clubul său și s-a simțit pregătit să își răscumpere evoluțiile de la Cupa Mondială. „M-am simțit pregătit să scap de ghimpele de la Cupa Mondială, ceea ce a fost important pentru mine, să mă pregătesc bine pentru Copa America, ceea ce am făcut și o arăt. Să continuăm să muncim.” 

  Argentina deja se calificase în sferturile de finală înainte de meciul de la Miami cu victorii asupra Canadei și Chile, celelalte echipe din grupă. Această siguranță a permis campioanei en-titre să odihnească jucători-cheie, inclusiv căpitanul Lionel Messi. Messi, care și-a sărbătorit luni a 37-a aniversare, se recuperează după o accidentare la coapsă suferită în timpul victoriei lor asupra statului Chile. Se așteaptă ca el să revină joi, la Houston, împotriva echipei clasate pe locul doi în Grupa B, într-un meci ale cărui ponturi pariuri vor fi disponibile pe site-rile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Copa America: Argentina Învinge Peru și Termină în Fruntea Grupei cu Punctaj Maxim
Lautaro Martinez

Dominația Argentinei în Lipsa lui Messi

  În ciuda absenței antrenorului Lionel Scaloni, suspendat și amendat pentru întârzieri începând cu reprizele secunde ale celor două meciuri anterioare, și a unei echipe de start mult schimbate, Argentina a fost în mare parte nesolicitată de adversara sa, așa cum arătau ultimele predicții fotbal dinaintea meciului.

  Argentinienii au dominat posesia în prima repriză și au avut trei încercări pe poartă, dar portarul peruan Gallese a menținut scorul respectabil cu o serie de parade, cea mai notabilă fiind la un șut puternic din lovitură liberă de Leandro Paredes în minutul 26.

  Campionii en-titre au avut o șansă clară de a-și extinde avantajul când li s-a acordat un penalty pentru henț în minutul 72, dar Paredes a lovit bara cu execuția sa. Ei vor fi însoțiți în fazele eliminatorii de Canada, care s-a calificat pentru sferturile de finală după ce a remizat 0-0 cu Chile în celălalt meci din Grupa A.

Copa America: Argentina Învinge Peru și Termină în Fruntea Grupei cu Punctaj Maxim
Messi a fost odihnit pentru meciul din sferturi
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri