Type to search

Stiri Serie A

Confruntare Explozivă pentru Acces în Liga Campionilor: Atalanta vs. Roma în Serie A

Avatar of Xpert Bet
Share

Atalanta, în Căutarea Trofeelor Europene și a Locului în Liga Campionilor

  Atalanta și AS Roma se întâlnesc într-un duel ce promite emoții puternice, cu gazdele încercând să-și păstreze forma excelentă din competițiile europene și să-și consolideze poziția în topul Serie A. După ce au reușit să se califice în premieră într-o finală europeană, gazdele se află într-o formă impresionantă.

  După un parcurs solid în Europa League și în campionat, echipa lui Gian Piero Gasperini visează la un sezon de excepție, în care să cucerească trofee precum Cupa Italiei și Europa League. Cu o abordare ofensivă și o serie impresionantă de victorii în spate, Atalanta se pregătește pentru un duel intens împotriva Romei, ale cărui ponturi Italia sunt divulgate pe site-urile unor experți ponturi pariuri.

Confruntare Explozivă pentru Acces în Liga Campionilor: Atalanta vs. Roma în Serie A
Gian Piero Gasperini

Roma, În Căutarea Revanșei

  AS Roma vine la Bergamo după o înfrângere amară în Europa League și cu gândul la obținerea unui loc în Europa în Serie A, într-un sezon plin de provocări și fluctuații de formă. Cu toate că au avut un parcurs onorabil în Europa League, Roma a suferit o înfrângere devastatoare care a pus capăt visului lor european.

  Cu toate acestea, echipa lui Daniele De Rossi nu își poate permite să se lase descurajată și trebuie să-și concentreze atenția asupra competiției interne, unde lupta pentru un loc european este în plină desfășurare, conform recentelor predicții fotbal din Serie A. În tur, Roma și Atalanta au remizat pe Olimpico, 1-1.

  Roma speră să-și găsească forma și să lupte pentru un rezultat pozitiv împotriva unei echipe Atalanta în formă. Cu un atac puternic și o defensivă solidă, Roma este hotărâtă să-și încheie sezonul în forță și să demonstreze că este o forță de temut în Serie A, chiar și după eliminarea din competiția europeană.

Confruntare Explozivă pentru Acces în Liga Campionilor: Atalanta vs. Roma în Serie A
Daniele De Rossi

Formații probabile

  Atalanta:

Carnesecchi; Scalvini, Hien, Djimsiti; Zappacosta, Ederson, Pasalic, Ruggeri; Koopmeiners, Lookman; Scamacca

  Roma:

Svilar; Celik, Mancini, Ndicka, Angelino; Cristante, Paredes, Pellegrini; Dybala, Lukaku, El Shaarawy

Taguri