Type to search

Stiri La Liga

Real Betis vs. Almeria: Gazdele Își Apără Poziția Europeană din Clasamentul La Liga

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Real Betis: Lupta pentru Europa

  Real Betis și Almeria se întâlnesc într-un meci crucial pentru Betis, care își dorește să-și consolideze poziția europeană în clasamentul La Liga. Conform recentelor statistici fotbal din Spania, Real Betis se află pe locul șapte, la doar două puncte distanță de Real Sociedad, echipa de pe locul șase, care se află în zona de calificare pentru Europa League.

  Cu doar patru meciuri rămase până la finalul sezonului, fiecare punct este crucial pentru Betis în încercarea lor de a-și asigura un loc în competițiile europene pentru sezonul următor. Ei intră în acest meci într-o formă excelentă, având un bilanț de zece puncte din ultimele patru meciuri, inclusiv victorii importante împotriva unor echipe precum Valencia și Osasuna. Cu Manuel Pellegrini la conducere, Betis speră să continue seria lor pozitivă și să obțină cele trei puncte vitale într-un meci ale cărui ponturi Spania sunt dezvăluite de specialiși în ponturi pariuri sportive.

Real Betis vs. Almeria: Gazdele Își Apără Poziția Europeană din Clasamentul La Liga
Manuel Pellegrini

Almeria Înfruntă Provocarea Retrogradării

  Almeria, deja retrogradată în Segunda Division, încearcă să-și păstreze demnitatea și să încerce să câștige cât mai multe puncte până la sfârșitul sezonului. Deși retrogradarea lor a fost deja confirmată, Almeria nu își permite să se lase în voia sorții și încearcă să ofere un ultim efort pentru a-și ameliora situația. În tur, cele două formații au remizat, 0-0.

  Cu doar două victorii în întreg sezonul și cu cel mai slab record defensiv din ligă, Almeria este conștientă de provocările care îi așteaptă în întâlnirea cu Betis. Cu toate acestea, echipa este hotărâtă să ofere o reprezentație demnă și să lupte pentru fiecare minge pentru a-și îmbunătăți imaginea în fața fanilor și a altor echipe, infirmând ultimele predicții fotbal din La Liga.

Real Betis vs. Almeria: Gazdele Își Apără Poziția Europeană din Clasamentul La Liga
Pepe Mel

Formații probabile

  Real Betis:

Silva; Sabaly, Sokratis, Riad, Miranda; Rodriguez, Cardoso; Fornals, Isco, Perez; Willian Jose

  Almeria:

Maximiano; Pubill, E Gonzalez, Chumi, Centelles; Robertone, Pena; Baptistao, Viera, Embarba; Lozano

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri