Type to search

Stiri Diverse

Chelsea Se Apropie de Transferul Tânărului Renato Veiga

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Renato Veiga, Aproape de Chelsea

  Chelsea este pe punctul de a încheia un acord pentru tânărul Renato Veiga de la FC Basel. Noul antrenor Enzo Maresca este cunoscut pentru preferința sa de a achiziționa jucători versatili, care pot evolua pe mai multe poziții, oferindu-i astfel mai multă flexibilitate tactică.

  Conform unor ponturi fotbal dezvăluite de expertul în transferuri Fabrizio Romano, Chelsea este pregătită să plătească 14 milioane de euro pentru a finaliza transferul jucătorului de 20 de ani. Se pare că Veiga a agreat deja termenii personali cu Chelsea și a părăsit tabăra de antrenament a lui FC Basel pentru a finaliza mutarea.

Chelsea Se Apropie de Transferul Tânărului Renato Veiga
Renato Veiga în acțiune

Cariera Promițătoare a lui Veiga

  Renato Veiga și-a petrecut tinerețea la Sporting Lisabona, dar a plecat fără să facă o apariție la echipa de seniori. A fost împrumutat la Augsburg în a doua jumătate a sezonului 2022-23, unde a avut șapte apariții ca titular și șase ca rezervă în Bundesliga, potrivit ultimelor statistici fotbal germane.

  În 2023, Veiga a făcut trecerea permanentă la FC Basel într-un acord de 4,6 milioane de euro. În primul său sezon cu echipa elvețiană, Veiga a avut 26 de apariții, dar a fost împiedicat să joace mai multe meciuri din cauza unei accidentări la gleznă.

Chelsea Se Apropie de Transferul Tânărului Renato Veiga
Renato Veiga cu mingea la picior

Flexibilitatea Tactică a lui Veiga

  Veiga a fost folosit în principal ca fundaș central sau mijlocaș defensiv, dar Enzo Maresca îl vede și ca o opțiune pentru poziția de fundaș stânga. Recent, au apărut zvonuri că Ben Chilwell ar putea fi vândut de Chelsea, Maresca nefiind convins de adaptabilitatea sa la stilul de joc dorit.

  Așa cum arată unele predicții fotbal din Anglia, Trevoh Chalobah ar putea părăsi Stamford Bridge până la sfârșitul lunii august, iar Veiga pare a fi un înlocuitor perfect pentru a oferi suport în fiecare dintre aceste poziții. Deși Chelsea nu are nevoie de mai mulți mijlocași centrali, Veiga, care are 1,90 m înălțime, oferă o opțiune de a juca ca cel mai defensiv dintre cei trei mijlocași, aducând în plus mai multă înălțime echipei.

Chelsea Se Apropie de Transferul Tânărului Renato Veiga
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri