Type to search

Stiri Diverse

Arne Slot și Liverpool, Determinați Să Îl Aducă pe Jeremie Frimpong pe Anfield

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Contact Direct cu Frimpong pentru Transferul la Liverpool

  Noul antrenor al lui Liverpool, olandezul Arne Slot, a inițiat contactul direct cu Jeremie Frimpong, starul Olandei de la Euro 2024, în vederea unui transfer la Anfield în această vară. Frimpong a avut un sezon remarcabil la Bayer Leverkusen sub conducerea lui Xabi Alonso, contribuind semnificativ la câștigarea titlurilor Bundesliga și Cupa Germaniei.

  Performanțele sale impresionante realizate conform ultimelor statistici fotbal germane, incluzând cele nouă goluri și șapte pase decisive din 31 de meciuri în Bundesliga, l-au plasat pe radarul marilor cluburi europene, inclusiv Manchester United, Barcelona, Real Madrid și Liverpool.

  Potrivit publicației germane SportBILD, Liverpool și-a intensificat eforturile pentru a semna cu talentatul fundaș dreapta, cu Arne Slot vizionând personal meciurile Olandei de la Euro 2024, ale căror ponturi pariuri au fost expuse online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Deși Frimpong are încă patru ani de contract cu Leverkusen, interesul semnificativ ar putea facilita un transfer pentru o sumă de aproximativ 34 de milioane de lire sterline. Bayer Leverkusen ar putea folosi acești bani pentru a achiziționa atacantul de la Mainz, Brajan Gruda, clubul Liverpool fiind, de asemenea, interesat de acesta.

Arne Slot și Liverpool, Determinați Să Îl Aducă pe Jeremie Frimpong pe Anfield
Frimpong împreună cu Memphis Depay

Competiție Acerbă pentru Semnătura lui Frimpong

  Liverpool nu este singurul club interesat de Frimpong; Real Madrid, Barcelona și Manchester United urmăresc îndeaproape situația. Real Madrid îl vede pe Frimpong ca pe un posibil succesor pe termen lung al lui Dani Carvajal, care va împlini 33 de ani în ianuarie.

  Barcelona a făcut o ofertă inițială pentru apărătorul olandez de 23 de ani în iunie, dar aceasta nu a atins valoarea cerută de Leverkusen. Potrivit recentelor predicții fotbal din Spania, catalanii ar putea reveni cu o ofertă revizuită, existând chiar și posibilitatea unui schimb de jucători, Ansu Fati fiind menționat în discuții.

  Manchester United a discutat cu agentul lui Frimpong luna trecută și așteaptă finalizarea Euro 2024 pentru a relua discuțiile. În ciuda interesului clar al lui Liverpool de a-l aduce pe Anfield, transferul nu este încă garantat, iar competiția pentru semnătura lui Frimpong rămâne acerbă.

Arne Slot și Liverpool, Determinați Să Îl Aducă pe Jeremie Frimpong pe Anfield
Ansu Fati
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri