Type to search

Stiri Premier League

Chelsea Înfrântă în Deplasare: Wolverhampton Își Continuă Forma de Neoprit pe Teren Propriu

Avatar of Xpert Bet
Share

Wolverhampton Își Arată Puterea pe Terenul de Acasă

  Wolverhampton Wanderers a continuat să demonstreze o formă impresionantă pe terenul propriu, învingând Chelsea cu scorul de 2-1 într-un meci disputat în Premier League, în ajunul Crăciunului. Această victorie a venit ca o continuare a seriei de rezultate pozitive pe care Wolves le-a obținut în meciurile de acasă, fiind neînvinși în ligă pe propriul teren din septembrie.

  Primul gol al meciului a fost marcat de Mario Lemina, care a profitat de o lovitură de colț executată de Pablo Sarabia, trimițând mingea în plasă cu o lovitură de cap. Acest gol a venit la doar șase minute după reluarea jocului în partea a doua a meciului, dând echipei gazdă un avantaj decisiv.

  Această victorie a propulsat Wolverhampton pe locul 11 în clasament, cu 22 de puncte, la egalitate cu Chelsea, dar în urma sa datorită golaverajului inferior. Forma de acasă a lui Wolverhampton, împreună cu dificultățile lui Chelsea în meciurile din deplasare, au oferit o imagine clară a dinamicii actuale din Premier League, subliniind importanța consistenței și adaptabilității în cadrul competiției.

Chelsea Înfrântă în Deplasare: Wolverhampton Își Continuă Forma de Neoprit pe Teren Propriu
Mario Lemina a deschis scorul pentru Wolverhampton

Chelsea Se Confruntă cu Probleme la Meciurile din Deplasare

  Chelsea, condusă de Mauricio Pochettino, se confruntă cu dificultăți în meciurile disputate în deplasare, suferind a patra înfrângere consecutivă în afara propriului teren. Această înfrângere a fost a opta din sezonul actual al ligii, iar Pochettino și-a exprimat dezamăgirea cu privire la performanța echipei. A menționat că echipa nu este suficient de eficientă în fața porții, deși a avut ocazii de a marca.

  Chelsea a avut o oportunitate importantă în prima jumătate a meciului, când Raheem Sterling a avut ocazia de a marca, dar șutul său a fost blocat de portarul Jose Sa. Această ratare a fost simptomatică pentru întreaga performanță a lui Chelsea, care a plătit prețul pentru lipsa de eficiență în atac. 

  Wolverhampton și-a dublat avantajul când Matt Doherty a profitat de o eroare a apărării lui Chelsea, marcând cel de-al doilea gol al meciului. Doherty a subliniat importanța acestui gol, care a venit într-un moment crucial al meciului.

  Christopher Nkunku a marcat un gol de consolare pentru Chelsea, primul său gol pentru clubul londonez, dar nu a fost suficient pentru a obține un rezultat egal. În ciuda eforturilor lor, oaspeții nu au reușit să revină în joc, încheind meciul cu o înfrângere.

Chelsea Înfrântă în Deplasare: Wolverhampton Își Continuă Forma de Neoprit pe Teren Propriu
Nkunku marchează golul lui Chelsea
Taguri

Lasa un comentariu