Type to search

Stiri Premier League

Brighton Câștigă cu 4-2 și Întrerupe Seria de Victorii a lui Tottenham

Avatar of Xpert Bet
Share

Început Dificil de Meci pentru Tottenham

  Tottenham Hotspur a avut o seară nefericită joi pe Amex Stadium, pierzând, 2-4 în fața gazdelor, Brighton & Hove Albion. Această înfrângere reprezintă un pas înapoi pentru ambițiile echipei de a-și întări poziția în top patru.

  Brighton, chiar și în absența unor jucători cheie, a dominat partida, fiind în control încă din primele minute. Josh Hinshelwood, Pervis Estupinan și Joao Pedro, care a transformat două penalty-uri, au adus o avans confortabil pentru gazde, în timp ce Tottenham a luptat din greu pentru a răspunde la intensitatea jocului prestat de adversari.

Brighton Câștigă cu 4-2 și Întrerupe Seria de Victorii a lui Tottenham
Joao Pedro a transformat două penalty-uri

Încercare Târzie de Revenire a lui Tottenham

  După pauză, Tottenham a încercat să revină în joc, cu Richarlison marcând un gol anulat ulterior și Pervis Estupinan mărind diferența pentru Brighton. Cu toate acestea, Tottenham a dat semne de revenire, grație golurilor marcate de Alejo Veliz în minutul 81 și Ben Davies în minutul 85.

  Cu un șut trimis în colțul lung, Pierre-Emile Hojbjerg a lovit bara pentru oaspeți în timpul adițional, însă Brighton a reușit să reziste presiunii efectuate de Spurs, menținându-și avantajul. Gazdele au rămas pe locul opt în clasament, cu 30 de puncte, în timp ce Tottenham ocupă locul cinci, cu 36 de puncte.

  Afectat de probleme defensive și absența unor jucători importanți ca Cristian Romero, Tottenham a fost depășit de jocul agresiv al gazdelor. Deși oaspeții au avut momente de strălucire în partea a doua a meciului, în final, nu au reușit să fructifice ocaziile create. 

  Căpitanul Son Heung-min a recunoscut dezamăgirea echipei, subliniind că nu este momentul de a da vina unul pe celălalt. Următorul meci pentru Tottenham va fi împotriva altei echipe aflată în formă, Bournemouth, unde va lipsi Kulusevski, suspendat, în timp ce Brighton va juca cu West Ham United pe 2 ianuarie.

Brighton Câștigă cu 4-2 și Întrerupe Seria de Victorii a lui Tottenham
Ecuadorianul Estupinan a marcat un gol de generic
Taguri

Lasa un comentariu