Type to search

Stiri Diverse

Botafogo vs. Vitoria: Duel Crucial pentru Optimi în Copa do Brasil

Avatar of Xpert Bet
Share

Botafogo: Aproape de o Nouă Calificare Istorică

  Botafogo are ocazia de a se califica pentru a treia oară consecutiv în optimile de finală ale Copa do Brasil, cu o victorie sau un egal în manșa a doua împotriva celor de la Vitoria. În prima manșă, un gol marcat la puțin după ora de joc a fost suficient pentru a le asigura gazdelor de atunci o victorie cu 1-0.

  Echipa antrenată de Artur Jorge este neînvinsă în ultimele trei meciuri în toate competițiile disputate în deplasare, inclusiv o victorie recentă cu 1-0 reușită în Peru împotriva lui Universitario, în Copa Libertadores, într-un meci ale cărui ponturi fotbal au fost dezvăluite de cei mai buni specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Botafogo a câștigat șapte meciuri consecutive în turul al treilea al Copa do Brasil și nu a primit gol în ultimele cinci meciuri până la această etapă a turneului. Echipa din Rio nu a fost eliminată în niciuna dintre ultimele trei confruntări din această competiție după ce a evitat înfrângerea în prima manșă. Cu o serie de șapte victorii consecutive în toate competițiile când au marcat primii, Botafogo se află într-o formă excelentă.

Botafogo vs. Vitoria: Duel Crucial pentru Optimi în Copa do Brasil
Artur Jorge

Vitoria: Lupta pentru Calificare Continuă

  Vitoria intră în manșa a doua într-o poziție familiară, fiind nevoită să recupereze un deficit după ce a pierdut prima manșă. Este a patra oară consecutiv când Vitoria pierde primul meci al unei duble manșe în această competiție, reușind să avanseze doar o singură dată într-o astfel de situație. Echipa lui Leo Conde nu a câștigat în ultimele șapte meciuri în toate competițiile, marcând un gol sau mai puțin în fiecare dintre aceste confruntări, potrivit ultimelor statistici fotbal braziliene.

  Toate victoriile Vitoriei din 2024 au fost obținute pe teren propriu, iar singurul punct din campania lor din Brasileiro Serie A a fost obținut pe Estadio Manoel Barradas împotriva echipei Bahia în aprilie (2-2). Vitoria nu a câștigat niciodată un meci de Copa do Brasil împotriva echipei Botafogo și nu au învins-o pe teren propriu din campania Serie A din 2014 (2-1). Pentru acest meci crucial, Vitoria va juca probabil fără Felipe Vieira, Everaldo, Raul Caceres, Willean Lepo și Jean Mota din cauza accidentărilor.

  Botafogo pare să fie în poziția ideală pentru a avansa în optimile de finală, având avantajul din prima manșă și o formă impresionantă atătată în deplasare. De cealaltă parte, Vitoria trebuie să își depășească forma slabă și să lupte pentru a inversa deficitul. Acest meci se anunță a fi unul intens și decisiv pentru

Botafogo vs. Vitoria: Duel Crucial pentru Optimi în Copa do Brasil
Leo Conde

Formații probabile

  Vitoria:

Arcanjo; Zeca, Camutanga, Leonardo; Lepo, Oliveira, Dudu, Calmon; Osvaldo; Adriano, Goncalves

  Botafogo:

John; Ponte, Halter, Barboza, Cuiabano; Savarino, Gregore, De Paula, Jeffinho; Santos, Eduardo

Taguri