Type to search

Stiri Diverse

Atacantul Brobbey de la Ajax, Urmărit de Manchester United și Arsenal?

Avatar of Xpert Bet
Share

United și Arsenal: În Căutarea Unui Atacant

  Manchester United și Arsenal Londra par să primească un impuls în eforturile lor de a adăuga propriilor ofensive un nou atacant în lot pentru sezonul viitor. Cu sezoane diferite în spate, cele două cluburi se află într-o poziție în care au nevoie de o revigorare a liniei ofensive pentru următoarele meciuri, ale căror ponturi pariuri vor fi expuse la momentul potrivit pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Arsenal, deși s-a clasat pe locul doi în Premier League, își dorește să își îmbunătățească atacul după ce Gabriel Jesus și Eddie Nketiah au marcat doar nouă goluri împreună în campionat. Pe de altă parte, United, care a încheiat pe locul opt, trebuie să găsească un înlocuitor pentru Anthony Martial, care pleacă liber de contract în această vară, pentru a concura cu Rasmus Hojlund.

Brobbey, Un Tânăr Atacant de Viitor

  Brian Brobbey de la Ajax Amsterdam este una dintre opțiunile pe care cele două cluburi le iau în considerare. Tânărul atacant de 22 de ani a avut un sezon impresionant în Olanda, marcând 22 de goluri și oferind 12 assisturi în 43 de apariții în toate competițiile, conform recentelor statistici fotbal din Eredivisie. Deși Ajax nu a avut un sezon la fel de bun ca în alți ani, performanțele individuale ale lui Brobbey l-au adus în atenția unor cluburi mari din Europa.

  Cu toate acestea, prețul său de transfer este încă o necunoscută. Într-un interviu acordat în trecut, Brobbey și-a evaluat valoarea la 80 de milioane de euro, dar cluburile interesate ar putea argumenta că această sumă este exagerată, mai ales că jucători similari au fost transferați pentru sume mai mici. Oricum, interesul pentru serviciile lui Brobbey indică faptul că acesta ar putea fi unul dintre transferurile importante ale verii în Premier League.

Atacantul Brobbey de la Ajax, Urmărit de Manchester United și Arsenal?
Brobbey (în negru) în acțiune

Paragraf 1

Taguri