Type to search

Stiri Diverse

ADO Den Haag vs. SBV Excelsior: Bătălie Intensă pentru Acces în Eredivisie

Avatar of Xpert Bet
Share

Excelsior: În Căutarea Supraviețuirii în Eredivisie

  ADO Den Haag și SBV Excelsior se confruntă miercuri în prima manșă a semifinalelor play-off-urilor pentru un loc în Eredivisie. Excelsior, clasată pe locul 16 în prima ligă olandeză, trebuie să lupte pentru supraviețuire.

  Echipa nu a mai arătat o formă promițătoare ca acum din octombrie, câștigând în ultimele cinci meciuri cu 4-0 împotriva FC Volendam și Heracles și remizând 2-2 cu Ajax. Cu toate acestea, eșecul suferit în fața lui Feyenoord, 0-4, a împiedicat Excelsior să se salveze automat, având un golaveraj inferior cu cinci goluri față de RKC Waalwijk.

  Antrenorul Marinus Dijkhuizen speră ca echipa să nu fie afectată de această înfrângere și să arate o performanță solidă miercuri. Înfruntarea cu ADO Den Haag va fi crucială pentru a-și asigura locul în Eredivisie. Echipa trebuie să își mențină concentrarea și să își maximizeze șansele de a rămâne în prima ligă, confirmând recentele predicții fotbal din Olanda.

ADO Den Haag vs. SBV Excelsior: Bătălie Intensă pentru Acces în Eredivisie
Marinus Dijkhuizen

ADO Den Haag: În Căutarea Promovării în Eredivisie

  Terminând pe locul cinci în Eerste Divisie, ADO Den Haag a avut un final de sezon regulat dificil, câștigând doar două din ultimele zece meciuri. Aceste victorii au venit împotriva echipelor clasate pe locurile 13 și 20, lăsând echipa cu un moral scăzut înainte de sferturile de finală ale play-off-urilor.

  Cu toate acestea, ADO Den Haag a reușit să treacă de De Graafschap într-un mod spectaculos, câștigând cu 3-2 în prima manșă și remizând 2-2 în a doua, aproape ajungând în prelungiri după ce au condus cu 5-2 într-un meci spectaculos, ale cărui ponturi bune au fost publicate de experți ponturi pariuri.

  Antrenorul Darije Kalezic va trebui să facă cel puțin o schimbare în echipă, deoarece Amir Absalem a fost eliminat pentru două cartonașe galbene. Henri Koudossou ar putea fi utilizat pe flancul stâng ca fundaș de bandă, dar Kalezic ar putea menține restul echipei neschimbat, având în vedere că De Graafschap a câștigat încredere după ce au fost făcute schimbări în meciul anterior. Este esențial ca ADO Den Haag să își mențină focusul și să evite repetarea greșelilor din meciurile anterioare pentru a obține un rezultat favorabil.

  Ambele echipe sunt determinate să își asigure un loc în Eredivisie pentru sezonul următor. Excelsior trebuie să își mențină forma recentă și să depășească dezamăgirea înfrângerii cu Feyenoord, în timp ce ADO Den Haag trebuie să învețe din greșelile din sferturile de finală și să joace cu consistență. Meciul de miercuri promite să fie unul intens, cu ambele echipe luptând cu disperare pentru supraviețuire.

ADO Den Haag vs. SBV Excelsior: Bătălie Intensă pentru Acces în Eredivisie
Darije Kalezic

Formații probabile

  ADO Den Haag:

Marsman; Esajas, Waem, Siereveld; Asante, Vlak, Schalk, Vigen, Koudossou; Van Mieghem, Veerman

  SBV Excelsior:

Van Gassel; Benita, Horemans, Yaakoubi, Zagre; Goudmijn, Baas; Driouech, Duijvestijn, Lamprou; Parrott

Taguri