Type to search

Stiri Serie A

Bologna vs. Genoa: Ultima Etapă din Serie A Promite Un Meci Spectaculos pe Luigi Ferraris

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Bologna: În Căutarea Locului pe Podium în Serie A

  Bologna, condusă de Thiago Motta, se deplasează pe Luigi Ferraris pentru a înfrunta Genoa în ultima etapă a sezonului. Echipa vine după un egal spectaculos, 3-3, cu Juventus, unde a condus la trei goluri diferență dar a fost egalată pe final, într-un meci ale cărui ponturi Italia au fost dezvăluite de specialiști cunoscuți în ponturi pariuri sportive. În ciuda acestui semi-eșec, Bologna își menține poziția a treia în clasament, având un avantaj de doar un punct față de Juventus.

  Chiar dacă locul în Champions League este deja asigurat, Bologna vizează să-și consolideze poziția pe podium. În cazul în care Motta va prelua banca tehnică a lui Juventus, cum se speculează, acesta își dorește să încheie sezonul într-o notă pozitivă. Performanțele recente ale echipei saale sunt impresionante, cu o serie de nouă meciuri fără înfrângere și doar 18 goluri primite în deplasare, fiind depășită doar de campioana Inter Milano la acest capitol.

Bologna vs. Genoa: Ultima Etapă din Serie A Promite Un Meci Spectaculos pe Luigi Ferraris
Thiago Motta

Genoa: În Căutarea Onoarei și Pregătiri pentru Viitor

  De partea cealaltă, Genoa se află confortabil la mijlocul clasamentului, pe locul 11, fără presiuni majore asupra rezultatelor din ultima etapă. Echipa a pierdut recent în fața Romei cu 1-0, dar se pregătește deja pentru a doua campanie consecutivă în Serie A. Morten Frendrup și Albert Gudmundsson sunt printre jucătorii care atrag interesul marilor cluburi europene, datorită contribuțiilor lor esențiale în acest sezon. În tur, cele două echipe au remizat, 1-1.

  Genoa a avut un parcurs solid pe teren propriu, fiind înfrântă doar de cinci ori. Echipa lui Alberto Gilardino poate încheia sezonul cu trei victorii consecutive acasă, ceea ce ar fi o premieră pentru acest sezon. În meciul tur din ianuarie, Genoa a reușit să smulgă un egal 1-1 cu Bologna, dar are doar o victorie în ultimele nouă întâlniri directe. Fără jucători accidentați sau suspendați, Genoa va încerca să încheie sezonul cu o notă pozitivă, cu Junior Messias și Albert Gudmundsson așteptați să joace un rol cheie.

  Bologna va trebui să joace fără Joshua Zirkzee și Lewis Ferguson, ambii accidentați. În locul lor, Santiago Castro și ceilalți membri ai echipei vor avea responsabilitatea să ducă echipa la victorie și să încheie sezonul pe o poziție cât mai bună, confirmând recentele predicții fotbal din Serie A.

Bologna vs. Genoa: Ultima Etapă din Serie A Promite Un Meci Spectaculos pe Luigi Ferraris
Alberto Gilardino

Formații probabile

  Genoa:

Martinez; Vogliacco, Vasquez, De Winter; Spence, Strootman, Frendrup, Badelj, Martin; Gudmundsson, Retegui

  Bologna:

Skorupski; Posch, Lucumi, Calafiori, Kristiansen; Aebischer, Freuler; Odgaard, Urbanski, Ndoye; Castro

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri