Type to search

Stiri La Liga

Final de Sezon cu Realizări Opuse în La Liga: Girona vs. Granada

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Premieră Istorică pentru Girona

  Girona și-a asigurat un loc în Champions League, terminând pe locul trei în La Liga, după un sezon spectaculos. Echipa lui Michel a avut un parcurs impresionant, reușind să se mențină în topul clasamentului în ciuda unor înfrângeri recente. Deși nu au reușit să câștige titlul, Girona și-a asigurat prezența pe podium datorită unei performanțe remarcabile.

  În ultimele etape, Girona a suferit câteva eșecuri, inclusiv împotriva lui Alaves și Villarreal, dar a reușit să își revină cu o victorie convingătoare împotriva Valenciei, într-un meci ale cărui ponturi Spania au fost publicate de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Golurile marcate de Savio, Artem Dovbyk și un autogol al lui Yarek Gasiorowski au fost decisive în acest succes. Cu patru puncte în urma Barcelonei și cu cinci puncte avans față de Atletico Madrid, locul pe podium este asigurat pentru Girona înaintea ultimului meci al sezonului.

Final de Sezon cu Realizări Opuse în La Liga: Girona vs. Granada
Michel

Viitorul Nesigur al lui Michel și Dificultățile Granadei

  Rămâne de văzut dacă Michel va continua să conducă Girona în aventura sa europeană, deoarece antrenorul este în vizorul mai multor cluburi europene. În contrast, antrenorul Granadei, Jose Ramon Sandoval se confruntă cu o situație dificilă, nereușind să mențină echipa în La Liga. Granada a suferit patru înfrângeri consecutive în luna mai, confirmându-și retrogradarea înainte de înfrângerea 0-4 în fața lui Real Madrid.

  Granada a avut un sezon de coșmar, nereușind să câștige niciun meci în deplasare, conform ultimelor statistici fotbal din La Liga. Echipa se află pe locul 19 și riscă să termine sezonul pe ultimul loc, în funcție de golaverajul înregistrat de ea și Almeria. Meciul din septembrie împotriva Gironei a fost un thriller cu șase goluri, Girona câștigând cu 4-2. Granada se confruntă și cu probleme de lot, având mai mulți jucători accidentați, printre care Kamil Jozwiak, Raul Fernandez și Myrto Uzuni.

  Cu toate aceste dificultăți, Girona are șansa să își încheie sezonul într-o notă pozitivă și să se pregătească pentru o aventură istorică în Champions League.

Final de Sezon cu Realizări Opuse în La Liga: Girona vs. Granada
Jose Ramon Sandoval

Formații probabile

  Girona:

Gazzaniga; Martinez, Lopez, E. Garcia, Blind; A. Garcia, Herrera; Tsygankov, Martin, Savio; Dovbyk

  Granada:

Martinez; Mendez, Rubio, Piatkowski, Neva; Gumbau, Villar, Ruiz; Pellistri, Boye, Rodelas

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri