Type to search

Stiri Euro 2024

Belgia Revine în Forță la Euro 2024: Victorie Crucială împotriva României în Grupa E

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Start Exploziv pentru Belgia

  Belgia a înregistrat o victorie esențială cu 2-0 împotriva României, menținându-și speranțele în Grupa E la Euro 2024. Echipa condusă de Domenico Tedesco a reușit să valorifice o performanță dominantă, obținând primele trei puncte ale turneului și evitând astfel un început dezastruos, similar cu cel dintr-un turneu anterior.

  Meciul, ale cărui ponturi fotbal au fost dezvăluite online de cei mai buni specialiști în ponturi pariuri sportive, a început perfect pentru belgieni, cu Youri Tielemans deschizând scorul după doar 73 de secunde, fiind al treilea cel mai rapid gol din istoria Campionatului European.

  Deschiderea scorului a fost rezultatul efortului lui Tielemans, care a recuperat mingea, permițându-i lui Romelu Lukaku să creeze ocazia. Lukaku, cu spatele la poartă, a pasat inteligent lui Tielemans, care a trimis un șut precis, lăsând portarul fără reacție.

  România a răspuns rapid, având o mare oportunitate de a egala prin Radu Drăgușin, dar lovitura sa de cap a fost parată de Koen Casteels. Jeremy Doku a fost o constantă amenințare pentru defensiva României, creând multiple ocazii pentru Belgia, însă fără a mai marca până la pauză.

Belgia Revine în Forță la Euro 2024: Victorie Crucială împotriva României în Grupa E
Youri Tielemans

România Aproape de Egalare

  România a început a doua repriză cu multă energie, Valentin Mihăilă având o șansă importantă de a egala în minutul 48, însă șutul său a trecut peste poartă. Kevin De Bruyne a fost o piesă centrală în jocul belgienilor, fiind aproape de a marca în minutul 52, dar șutul său a trecut milimetric pe lângă poartă. Belgia a continuat să preseze, Lukaku înscriind aparent al doilea gol, dar acesta a fost anulat după o verificare VAR din cauza unei poziții de offside.

  România a avut șansa de a egala prin Dennis Man, dar acesta a întârziat șutul,   permițând lui Casteels să intervină. Belgia și-a asigurat victoria în minutul 80, când o degajare lungă a lui Casteels a trecut de apărarea României, iar De Bruyne a înscris cu un șut precis. România a fost aproape de a reduce din diferență prin Denis Alibec, dar mingea a fost degajată de pe linia porții de Timothy Castagne. 

  Această victorie crucială pentru Belgia aduce toate echipele din Grupa E la egalitate, fiecare având câte trei puncte după două meciuri. Această situație unică în istoria Campionatului European promite o ultimă zi a grupelor extrem de captivantă, unde fiecare echipă își joacă șansa de calificare, conform recentelor predicții fotbal europene.

Belgia Revine în Forță la Euro 2024: Victorie Crucială împotriva României în Grupa E
Kevin De Bruyne
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri