Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Brazilia

Atletico Mineiro vs Fortaleza. Ponturi Pariuri Brazilia Serie A si Statistici Fotbal 24.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Atletico Mineiro vs Fortaleza Meci din Brazilia Seria A
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Flavio De Souza

Stadion
Stadion

MRV Arena

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

00:30

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
02.11.2023 Atletico-MG 3-1 Fortaleza 0-4 10-13 0-2 0-0
25.06.2023 Fortaleza 2-1 Atletico-MG 3-8 10-12 1-1 0-1
25.10.2022 Fortaleza 0-0 Atletico-MG 2-11 22-10 4-1 0-0
26.06.2022 Atletico-MG 3-2 Fortaleza 1-3 14-15 0-5 0-0
28.10.2021 Fortaleza 1-2 Atletico-MG 6-3 21-20 3-1 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Atletico Mineiro
Gazde Scor Oaspeți
Atletico-MG 0-4 Palmeiras
Atletico-MG 1-1 Bahia
Atletico-MG 3-0 Cruzeiro
Atletico-MG 1-1 Criciuma
Logo
Fortaleza
Gazde Scor Oaspeți
Cuiaba 5-0 Fortaleza
Bahia 1-0 Fortaleza
Corinthians 0-0 Fortaleza
Sao Paulo 1-2 Fortaleza
Atletico Mineiro Fortaleza
Medie puncte ultimele 5 meciuri
1.25
1.00

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Atletico Mineiro
Portar Everson
Fundași Saravia, Fuchs, Romulo
Mijlocași Scarpa, Gomes, Battaglia, Alisson
Atacanți Pedrinho, Zaracho, Cadu
Logo
Fortaleza
Portar Ricardo
Fundași Tinga, Titi, Cardona, Jonatan
Mijlocași Hercules, Augusto, Martinez
Atacanți Pochettino, Lucero, Breno
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

pont

Peste 5.5 Cartonașe @1.65

Meciurile dintre Atletico Mineiro și Fortaleza sunt recunoscute pentru intensitatea lor. Cu o medie de 7.75 cartonașe pe meci pentru gazde și 6.75 pentru oaspeți, probabilitatea de a vedea peste 5.5 cartonașe este foarte mare. Arbitrul Flavio Rodrigues De Souza are o medie de 5.33 cartonașe pe meci, iar ambele echipe au statistici ridicate în ceea ce privește faulturile și cartonașele.

ANALIZA MECI

Atletico Mineiro vs Fortaleza

     În etapa a 11-a din Serie A Brazilia, Atletico Mineiro se pregătește să primească vizita celor de la Fortaleza, într-un meci esențial pentru ambele echipe. Confruntarea va avea loc pe 24 iunie 2024, la ora 00:30, fiind difuzată pe canalele de sport majore. Atât Atletico Mineiro, cât și Fortaleza se află în căutarea unei poziții pentru sezonul viitor al Copa Sudamericana, ambele echipe având 13 puncte acumulate după primele nouă etape. Atletico Mineiro ocupă locul 10 în clasament, în timp ce Fortaleza se află pe locul 12, diferența fiind făcută de golaveraj.


     În ceea ce privește întâlnirile directe dintre aceste echipe, ele au avut loc de 20 de ori în toate competițiile. Atletico Mineiro a câștigat 10 meciuri, Fortaleza a înregistrat 7 victorii, iar 3 meciuri s-au terminat la egalitate. În aceste confruntări, Atletico Mineiro a marcat 25 de goluri, în timp ce Fortaleza a înscris de 22 de ori. Un procent de 50% dintre aceste meciuri s-au încheiat cu peste 2.5 goluri marcate, iar în 38% dintre ele au marcat ambele echipe.


     Forma recentă a echipei gazdă este una fluctuantă. După ce a început sezonul cu șapte meciuri fără înfrângere (trei victorii și patru remize), Atletico Mineiro a suferit două înfrângeri consecutive, inclusiv un 4-0 categoric acasă împotriva Palmeiras și un șocant 4-2 în deplasare cu Vitoria. Această scădere de formă pune presiune pe Gabriel Milito și echipa sa pentru a reveni la performanțele care i-au dus pe locul trei în sezonul trecut.


     În ceea ce privește Fortaleza, echipa a impresionat de la revenirea în prima ligă în 2019, calificându-se pentru competițiile internaționale în patru din ultimii cinci ani. Cu toate acestea, în prezent, ei trec printr-o perioadă dificilă, având doar o victorie în ultimele trei deplasări. Ultimul lor meci a fost o victorie muncită, 1-0 împotriva Gremio, aducând un final pozitiv unei serii de trei înfrângeri consecutive.


     Un aspect important al acestui meci îl reprezintă absențele din cauza Copa America și accidentărilor. Atletico Mineiro nu se va putea baza pe Guilherme Arana, Alan Franco, Eduardo Vargas, Otavio și Rubens, în timp ce Fortaleza va lipsi de Kervin Andrade, Benjamin Kuscevic, Juan Lucero, Dudu, Matheus Rossetto, Moises Vieira și Marinho.


     La nivel individual, cei mai importanți jucători de urmărit în această partidă sunt Paulinho, golgheterul gazdelor cu 3 goluri și 1 pasă decisivă, și Juan Martin Lucero pentru oaspeți, care are 2 goluri și 1 pasă decisivă. De asemenea, statisticile arată că Atletico Mineiro are o medie de 1.25 goluri marcate pe meci acasă, în timp ce Fortaleza are doar 0.50 goluri pe meci în deplasare, ceea ce sugerează un avantaj pentru gazde în acest context.


     Din punct de vedere tactic, Atletico Mineiro preferă să joace un fotbal de posesie, atacând pe flancul drept și folosind mingi lungi și șuturi de la distanță. Echipa este agresivă și își rotește frecvent primul 11. De cealaltă parte, Fortaleza se bazează pe contraatacuri și creează ocazii de șuturi de la distanță, dar suferă la capitolele posesie și finalizare a ocaziilor. Acest duel de stiluri contrastante promite să ofere un meci intens și plin de evenimente.

Atletico Mineiro: Formă, știri si statistici

     Atletico Mineiro, cunoscută și sub numele de Galo, se află pe locul 10 în clasamentul Serie A Brazilia, cu 13 puncte obținute în primele nouă etape ale sezonului. Echipa antrenată de Gabriel Milito a avut un început de sezon solid, fiind neînvinsă în primele șapte meciuri, dar forma lor a scăzut semnificativ în ultimele două etape, când au suferit două înfrângeri dureroase. Atletico Mineiro a fost învinsă cu 4-0 acasă de Palmeiras și a pierdut cu 4-2 în deplasare împotriva Vitoria.


     Unul dintre punctele forte ale echipei gazdă este capacitatea de a reveni din situații de pierdere, având jucători capabili să schimbe soarta meciurilor. Echipa se remarcă prin eficiența la loviturile libere directe și prin abilitatea de a crea ocazii prin pase filtrante. Printre jucătorii cheie se numără Gustavo Scarpa, Paulinho, și Eduardo Vargas, toți având câte 3 goluri marcate în acest sezon. De asemenea, Guilherme Arana și Paulinho sunt importanți în faza ofensivă, fiecare având câte 2 pase decisive.


     La capitolul defensiv, Atletico Mineiro este puternică în apărarea fazelor fixe și în recuperarea mingii de la adversari. Cu toate acestea, echipa are probleme în evitarea offside-urilor și în apărarea împotriva atacurilor pe flancuri. Un alt aspect pozitiv este rotația constantă a primului 11, care permite menținerea unui nivel ridicat de energie și competitivitate în cadrul echipei.


     Din punct de vedere statistic, Atletico Mineiro a marcat 1.25 goluri pe meci acasă și a primit 1.50 goluri pe meci. În 75% dintre meciurile lor de acasă au marcat cel puțin un gol, iar în 50% dintre ele au fost peste 2.5 goluri în total. De asemenea, 75% dintre meciurile lor de acasă au avut cel puțin 8.5 cornere, iar 25% dintre goluri au fost marcate în primele 15 minute. Echipa a arătat o predispoziție pentru a înscrie în a doua jumătate a meciurilor, ceea ce indică o abordare strategică de creștere a presiunii în repriza secundă.


     Din punct de vedere al absențelor, Atletico Mineiro va fi lipsită de mai mulți jucători cheie din cauza Copa America și a accidentărilor. Guilherme Arana, Alan Franco, și Eduardo Vargas sunt plecați la echipele naționale, iar Otavio și Rubens sunt accidentați. Aceste absențe pot afecta profund dinamica echipei, mai ales în faza defensivă, unde Otavio și Arana au fost esențiali.


     În concluzie, Atletico Mineiro are o echipă echilibrată și competitivă, cu o combinație de jucători experimentați și tineri talentați. Echipa are puncte forte clare în faza ofensivă și în apărarea fazelor fixe, dar trebuie să își îmbunătățească consistența defensivă și să evite erorile individuale pentru a rămâne în cursa pentru Copa Sudamericana. Meciul împotriva Fortaleza va fi un test crucial pentru a vedea dacă echipa poate depăși forma fluctuantă și poate reveni la nivelul de performanță din sezonul trecut.

Fortaleza: Formă, știri si statistici

     Fortaleza se află pe locul 12 în clasamentul Serie A Brazilia, la egalitate de puncte cu Atletico Mineiro, dar cu un golaveraj inferior. Echipa antrenată de Juan Pablo Vojvoda a demonstrat o formă inconstantă în acest sezon, având doar o victorie în ultimele trei deplasări. Deși Fortaleza a avut o performanță impresionantă în sezonul precedent, calificându-se aproape de Copa Libertadores, în prezent, echipa trebuie să lupte pentru fiecare punct pentru a-și asigura un loc în Copa Sudamericana.


     Echipa are puncte forte notabile în contraatacuri și în crearea ocaziilor de șuturi de la distanță. Printre jucătorii cheie se numără Juan Martín Lucero, golgheterul echipei cu 2 goluri și 1 pasă decisivă, și B. Kuscevic, care excelează în duelurile aeriene. De asemenea, T. Pochettino și Hércules contribuie semnificativ la faza ofensivă, fiecare având câte un gol marcat în acest sezon.


     Pe de altă parte, Fortaleza întâmpină dificultăți în menținerea posesiei și în finalizarea ocaziilor de gol. Echipa este foarte slabă în duelurile aeriene și are tendința de a comite erori individuale frecvente, ceea ce le poate costa puncte importante. Din punct de vedere tactic, Fortaleza utilizează mingi lungi și centrări frecvente, încercând să profite de viteza și abilitatea atacanților lor în situații de contraatac.


     Statistica arată că Fortaleza a marcat doar 0.50 goluri pe meci în deplasare și a primit 1.75 goluri pe meci. În 75% dintre meciurile lor în deplasare nu au reușit să marcheze, iar 50% dintre aceste meciuri au avut peste 2.5 goluri în total. În ceea ce privește cornerele, 75% dintre meciurile lor în deplasare au avut cel puțin 8.5 cornere. Echipa a marcat 71% dintre golurile lor în prima repriză, cu o concentrare specială în primele 15 minute ale jocului.


     Fortaleza
va fi lipsită de mai mulți jucători importanți pentru meciul cu Atletico Mineiro. Renato Kayzer și Emanuel Brítez sunt suspendați, iar Kervin Andrade, Benjamin Kuscevic, Juan Lucero, Dudu, Matheus Rossetto, Moises Vieira și Marinho sunt absenți din diverse motive, inclusiv accidentări și implicare în Copa America. Aceste absențe vor afecta profund capacitatea echipei de a concura la cel mai înalt nivel și vor pune presiune pe restul lotului pentru a compensa lipsa acestora.


     În concluzie, Fortaleza se confruntă cu multiple provocări în acest sezon, atât în ceea ce privește forma de joc cât și absențele importante. Echipa are potențialul de a produce surprize, mai ales prin contraatacurile rapide și ocaziile de șuturi de la distanță, dar trebuie să își îmbunătățească consistența și să reducă numărul de erori individuale pentru a obține rezultate pozitive. Meciul împotriva Atletico Mineiro va fi un test important pentru a vedea dacă pot depăși aceste dificultăți și pot lupta pentru un loc în Copa Sudamericana.

Ponturi Pariuri Brazilia Serie A

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care caută cele mai bune ponturi pariuri Brazilia și analize detaliate pentru a face cele mai informate decizii. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau la început de drum, pe site-ul nostru veți găsi informațiile necesare pentru a vă spori șansele de câștig și pentru a vă bucura de pariuri responsabile și profitabile.

     Fotbalul brazilian este cunoscut pentru pasiunea sa intensă și pentru talentul remarcabil al jucătorilor săi. Cu ajutorul ponturi Brazilia oferite de experții noștri, veți putea paria cu încredere pe meciurile din campionatele și competițiile din Brazilia. Echipa noastră analizează în detaliu fiecare meci, de la forma echipelor și până la performanțele individuale ale jucătorilor, pentru a vă oferi ponturi pariuri azi bine documentate și relevante.

     Pe xpertbet.ro găsiți zilnic pronosticuri pariuri sportive, special concepute pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Fiecare pronostic este rezultatul unei analize amănunțite a meciurilor din ziua respectivă, având în vedere statisticile și informațiile actualizate. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Brazilia.

     Pe lângă ponturi Brazilia, vă oferim și ponturi pariuri azi pentru toate marile competiții internaționale. Echipa noastră de experți monitorizează constant evoluțiile din lumea fotbalului pentru a vă oferi ponturi pariuri experti actualizate și relevante. Indiferent de meciurile pe care vreți să pariați, noi vă punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru a lua decizii informate și pentru a vă maximiza șansele de câștig.

     Nu trebuie să vă mai pierdeți timpul căutând informații pe diverse site-uri, deoarece pe xpertbet.ro găsiți totul într-un singur loc. Analizăm fiecare meci și vă oferim ponturi pariuri Brazilia bazate pe statistici și informații actualizate. Astfel, puteți să vă concentrați doar pe pariere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi Brazilia.

     Un alt aspect important pe care îl avem în vedere este actualizarea constantă a informațiilor și ponturi Brazilia. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și vă oferă pronosticuri pariuri sportive actualizate în timp real, pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte și să obțineți câștiguri constante.

     Pe xpertbet.ro vă oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, esențiale pentru a paria în mod responsabil și a vă proteja investițiile. Cu ajutorul ponturi pariuri Brazilia oferite de noi, veți învăța cum să vă gestionați bugetul și cum să pariați în mod strategic. Astfel, veți putea să vă maximizați șansele de câștig și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fiecare dintre ponturi pariuri azi pe care le găsiți pe xpertbet.ro este rezultatul unei analize detaliate și a unei selecții atente a meciurilor. Echipa noastră de experți ia în considerare toate aspectele importante, de la forma echipelor până la performanțele jucătorilor, pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Brazilia.

     Un alt avantaj al utilizării xpertbet.ro este accesul la ponturi pariuri experti actualizate și bine documentate. Indiferent de competiția pe care doriți să pariați, noi vă oferim pronosticuri pariuri sportive bazate pe analize amănunțite și informații actualizate. Astfel, puteți să vă planificați pariurile în mod strategic și să aveți șanse mai mari de câștig.

     Pe xpertbet.ro ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri Brazilia. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Brazilia care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri Brazilia și pronosticuri pariuri sportive oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi pariuri azi. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să vă ofere cele mai precise ponturi pariuri Brazilia. Indiferent dacă sunteți interesați de meciurile din Brazilia sau de alte competiții internaționale, noi vă oferim ponturi bune detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi fotbal azi. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Brazilia care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri Brazilia și pronosticuri pariuri sportive oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi pariuri azi. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină ponturi pariuri Brazilia și ponturi bune de la cei mai buni experți. Fie că sunteți începători sau experimentați, noi vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierdeți timp și alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune ponturi fotbal azi și ponturi pariuri experti.

     Vizitați xpertbet.ro și descoperiți avantajele pe care le oferim. Suntem aici să vă ajutăm să faceți alegerile corecte și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive. Cu ponturi pariuri Brazilia și ponturi bune actualizate, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori. Nu ratați ocazia de a beneficia de expertiza noastră și de a vă bucura de câștiguri constante.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri