Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Copa America 2024

SUA vs Bolivia. Ponturi Pariuri Copa America 2024 si Statistici Fotbal 24.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Maurizio Mariani

Stadion
Stadion

AT&T Stadium

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

01:00

ultimele meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
29.05.2018 SUA 3-0 Bolivia 12-5 20-6 2-1 0-0
29.05.2016 SUA 4-0 Bolivia 6-2 12-16 0-2 0-0
11.07.1995 Bolivia 1-0 SUA --- --- --- ---

FORMĂ ECHIPE

Logo
SUA
Gazde Scor Oaspeți
SUA 1-1 Brazilia
SUA 1-5 Columbia
SUA 2-0 Mexic
SUA 1-1 Jamaica
SUA 0-1 Slovenia
Logo
Bolivia
Gazde Scor Oaspeți
Columbia 3-0 Bolivia
Ecuador 3-1 Bolivia
Mexic 1-0 Bolivia
Andorra 0-1 Bolivia
Algeria 3-2 Bolivia

ECHIPE PROBABILE

Logo
SUA
Portar Turner
Fundași Scally, Richards, Vickers, Robinson
Mijlocași Adams, Musah, McKennie
Atacanți Weah, Pepi, Pulisic
Logo
Bolivia
Portar Lampe
Fundași Medina, Haquin, Jusino, Jo. Sagredo
Mijlocași Saucedo
Terceros, Villamil, Vaca, Fernandez
Atacanți Ramallo

pont

Handicap SUA -1.5 @ 1.61

SUA are o medie de 2.2 goluri pe meci acasă, iar Bolivia a pierdut ultimele trei meciuri consecutive în deplasare fără să înscrie. Având în vedere forma excelentă a atacului american și problemele defensive ale Boliviei, o victorie la cel puțin două goluri diferență pentru gazde este foarte probabilă.

ANALIZA MECI

SUA vs Bolivia

     Pe data de 24 iunie 2024, la ora 01:00, SUA și Bolivia se vor confrunta într-un meci extrem de așteptat din cadrul Copa America 2024. Acest meci este esențial pentru ambele echipe, având în vedere ambițiile lor în această competiție prestigioasă. Gazdele, SUA, vor să-și demonstreze forța pe teren propriu și să avanseze cât mai departe în turneu, în timp ce Bolivia speră să spargă seria de rezultate negative și să surprindă publicul american. Meciul va fi transmis pe canalele tv principale, oferind fanilor fotbalului șansa de a urmări o confruntare intensă și plină de emoții.


     În ceea ce privește pozițiile echipelor în clasament, SUA se află pe locul 11 conform clasamentului FIFA, în timp ce Bolivia ocupă locul 84, fiind cea mai slab cotată echipă din CONMEBOL. Acest context adaugă un plus de presiune asupra americanilor, care sunt considerați favoriți nu doar datorită avantajului terenului propriu, ci și datorită formei recente și a performanțelor individuale ale jucătorilor lor cheie. Opta supercomputer a simulat 10.000 de meciuri premergătoare și a oferit SUA o șansă de 58% de a câștiga această confruntare, subliniind astfel avantajul gazdelor.


     Istoricul întâlnirilor directe dintre SUA și Bolivia este relativ echilibrat, cu două victorii de fiecare parte și patru egaluri. În singurul meci din Copa America, desfășurat în 1995, Bolivia a reușit să învingă SUA cu 1-0. Totuși, în ultimele întâlniri, SUA a avut un parcurs mai bun, reușind să se impună în ultimele două confruntări cu un scor cumulat de 7-0. În ceea ce privește golurile marcate, SUA a înscris de 10 ori, în timp ce Bolivia a reușit să marcheze de 5 ori în întâlnirile directe. În 60% din meciurile lor directe, s-au înregistrat peste 2.5 goluri, iar în 50% dintre acestea ambele echipe au marcat.


     Înainte de această confruntare, SUA a avut câteva rezultate mixte. În ultimele cinci meciuri de acasă, au reușit să obțină două victorii, un egal și două înfrângeri. De partea cealaltă, Bolivia a avut un parcurs dificil în deplasare, pierzând trei din ultimele cinci meciuri. Este important de menționat că SUA are o medie de 2.2 goluri pe meci acasă, în timp ce Bolivia a marcat în medie 0.8 goluri pe meci în deplasare. Procentul de meciuri cu peste 1.5 goluri este de 80% pentru SUA și 60% pentru Bolivia, în timp ce pentru peste 2.5 goluri este de 60% pentru ambele echipe. În ceea ce privește cornerele, SUA are o medie de 6.5 cornere pe meci, în timp ce Bolivia obține în medie 3.4 cornere pe meci în deplasare. În 70% din meciurile lor, se înregistrează peste 8.5 cornere, iar în 50% dintre acestea se depășește pragul de 9.5 cornere.


     Un alt aspect important de luat în considerare sunt momentele în care echipele marchează. SUA are tendința de a marca mai multe goluri în a doua repriză, în special între minutele 60 și 75, în timp ce Bolivia își concentrează eforturile ofensive în primele 30 de minute ale meciului. Serii și secvențe notabile includ faptul că SUA are o serie de cinci meciuri consecutive fără înfrângere acasă, în timp ce Bolivia a pierdut ultimele trei meciuri consecutive în deplasare.


     Comparând stilurile de joc ale celor două echipe, SUA se bazează pe un stil de joc ofensiv, cu un accent pe posesia mingii și atacuri rapide pe flancuri, în timp ce Bolivia adoptă un stil de joc mai defensiv, bazându-se pe contraatacuri și pase lungi. Punctele forte ale SUA includ un atac eficient și o apărare solidă, în timp ce slăbiciunile lor se manifestă în momentele de tranziție defensivă. De cealaltă parte, Bolivia are o apărare rezistentă în momentele de presiune, dar suferă din cauza lipsei de consistență în atac și a unei posesii scăzute.


     Meciul dintre SUA și Bolivia promite să fie unul captivant, cu o mulțime de elemente de urmărit pentru fanii fotbalului și pariorii sportivi. Cu gazdele având un avantaj clar pe hârtie și Bolivia căutând să-și depășească statutul de outsider, confruntarea de la AT&T Stadium va fi cu siguranță un spectacol fotbalistic de neratat.

SUA: Formă, știri si statistici

      Echipa națională a SUA intră în acest meci cu o serie de așteptări mari, dat fiind faptul că sunt gazdele Copa America 2024 și sunt considerați favoriți în acest meci împotriva Bolivia. Sub conducerea antrenorului Gregg Berhalter, echipa a arătat o combinație de performanțe bune și inconsistente. În ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu, SUA a reușit să obțină două victorii, un egal și două înfrângeri, demonstrând atât punctele lor forte, cât și slăbiciunile.


      Unul dintre cei mai importanți jucători pentru SUA este Christian Pulisic, care a avut un sezon remarcabil la clubul său, Milan, marcând 15 goluri. Pulisic este nu doar un playmaker excelent, dar și un golgheter de temut, fiind liderul echipei în ceea ce privește golurile și pasele decisive. În această competiție, el va fi susținut de jucători precum Tyler Adams, care este considerat unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi din lume când este în formă, și Weston McKennie, un alt mijlocaș talentat care joacă pentru Juventus.


      În ceea ce privește stilul de joc, SUA preferă să adopte un stil ofensiv, bazat pe posesie și atacuri rapide pe flancuri. Echipa utilizează de obicei un sistem 4-3-3, care le permite să controleze mijlocul terenului și să creeze numeroase oportunități de gol. Punctele forte ale echipei includ o apărare solidă și o capacitate de a marca goluri în momente critice, în special în a doua repriză. Pe de altă parte, SUA are uneori probleme în tranzițiile defensive și poate fi vulnerabilă la contraatacuri rapide.


      Statisticile echipei acasă sunt impresionante, cu o medie de 2.2 goluri marcate pe meci și o medie de 6.5 cornere. În 80% din meciurile disputate pe teren propriu, SUA a reușit să înscrie mai mult de 1.5 goluri, iar în 60% dintre acestea s-au marcat peste 2.5 goluri. De asemenea, echipa are o tendință de a marca mai multe goluri în a doua repriză, în special între minutele 60 și 75, ceea ce arată capacitatea lor de a menține presiunea asupra adversarilor pe tot parcursul meciului.


      Un alt aspect important de menționat este forța mentală a echipei. SUA are o serie de cinci meciuri consecutive fără înfrângere acasă, ceea ce arată capacitatea lor de a performa sub presiune și de a obține rezultate pozitive în fața propriilor fani. În plus, echipa beneficiază de un avantaj moral semnificativ, având în vedere că sunt gazdele competiției și vor avea sprijinul publicului pe tot parcursul turneului.


      În concluzie, SUA intră în acest meci cu un avantaj clar, nu doar datorită poziției lor superioare în clasament și a formei recente, ci și datorită talentului și experienței jucătorilor lor. Cu un antrenor experimentat și o echipă bine pregătită, SUA este pregătită să facă față provocărilor și să obțină o victorie importantă împotriva Bolivia, consolidându-și astfel poziția în grupă și făcând un pas important spre calificarea în fazele eliminatorii ale competiției.

Bolivia: Formă, știri si statistici

     Echipa națională a Bolivia se află într-o situație dificilă înaintea meciului cu SUA, având în vedere forma lor recentă și poziția slabă în clasamentul FIFA. Antrenată de Antonio Carlos Zago, echipa a pierdut ultimele trei meciuri și a avut un parcurs dezamăgitor în preliminariile pentru Cupa Mondială 2026. Cu toate acestea, Bolivia speră să producă o surpriză și să obțină un rezultat pozitiv împotriva gazdelor Copa America 2024.


     Carlos Lampe
, portarul echipei, este unul dintre cei mai experimentați jucători ai Bolivia, cu 55 de selecții la echipa națională. Lampe este aproape de a egala recordul de apariții al portarilor bolivieni în Copa America, fiind un element cheie în defensiva echipei. În atac, Rodrigo Ramallo este principalul marcator, cu șapte goluri, urmat de Ramiro Vaca cu patru goluri. Acești jucători vor trebui să-și aducă aportul pentru a compensa absențele notabile din echipă și pentru a crea probleme defensivei americane.


     În ceea ce privește stilul de joc, Bolivia preferă un stil defensiv, bazat pe contraatacuri rapide și pase lungi. Echipa utilizează frecvent un sistem 4-4-2, care le permite să se apere compact și să exploateze spațiile lăsate de adversari. Punctele forte ale Bolivia includ rezistența defensivă și capacitatea de a se apăra sub presiune, în timp ce slăbiciunile lor se manifestă în posesia scăzută și lipsa de eficiență în fața porții.


     Statisticile din meciurile din deplasare arată dificultățile cu care se confruntă Bolivia. Echipa a marcat în medie 0.8 goluri pe meci și a obținut doar 3.4 cornere pe meci. În 60% din meciurile lor din deplasare, Bolivia a înregistrat peste 1.5 goluri, dar doar în 40% dintre acestea s-au marcat peste 2.5 goluri. De asemenea, echipa a avut dificultăți în a păstra posesia mingii și în a crea ocazii clare de gol, ceea ce va fi o provocare majoră împotriva SUA.


     Un alt aspect important de menționat este forma recentă a echipei. Bolivia a pierdut ultimele trei meciuri consecutive în deplasare și nu a reușit să marcheze în aceste partide. De asemenea, echipa a avut dificultăți în a se impune în competițiile internaționale, pierzând 11 meciuri consecutive în faza grupelor din Copa America din 2015 încoace. Aceste statistici subliniază provocările majore pe care le vor avea în fața SUA și nevoia de a-și îmbunătăți performanțele pentru a avea șanse reale de a obține un rezultat pozitiv.


     Cu toate acestea, Bolivia are câteva puncte forte pe care le poate exploata. Echipa a demonstrat că poate fi periculoasă pe contraatacuri rapide și are jucători capabili să creeze momente de magie în atac. Rodrigo Ramallo și Ramiro Vaca vor trebui să fie în formă maximă și să profite de orice ocazie pentru a marca. De asemenea, Carlos Lampe va trebui să fie la înălțime pentru a menține poarta intactă și pentru a inspira încredere coechipierilor săi.


     În concluzie, meciul împotriva SUA va fi o provocare majoră pentru Bolivia, dar echipa are capacitatea de a surprinde și de a produce un rezultat neașteptat. Cu o defensivă solidă și jucători cheie în formă, Bolivia va căuta să demonstreze că poate concura la cel mai înalt nivel și să-și redobândească încrederea în propriile forțe. Indiferent de rezultat, această confruntare va oferi o oportunitate valoroasă pentru Bolivia de a se testa împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din Copa America 2024 și de a-și evalua nivelul de pregătire pentru viitoarele competiții internaționale.

Ponturi Pariuri Copa America

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care caută cele mai bune ponturi pariuri Copa America și analize detaliate pentru a face cele mai informate decizii. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau la început de drum, pe site-ul nostru veți găsi informațiile necesare pentru a vă spori șansele de câștig și pentru a vă bucura de pariuri responsabile și profitabile.

     Copa America este una dintre cele mai prestigioase competiții de fotbal din lume, reunind echipe de top din America de Sud. Cu ajutorul ponturi Copa America oferite de experții noștri, veți putea paria cu încredere pe meciurile acestei competiții de elită. Echipa noastră analizează în detaliu fiecare meci, de la forma echipelor și până la performanțele individuale ale jucătorilor, pentru a vă oferi pronosticuri fotbal azi bine documentate și relevante.

     Pe xpertbet.ro găsiți zilnic pontul zilei, special conceput pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Fiecare pontul zilei este rezultatul unei analize amănunțite a meciurilor din ziua respectivă, având în vedere statisticile și informațiile actualizate. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Copa America.

     Pe lângă ponturi Copa America, vă oferim și pronosticuri fotbal azi pentru toate marile competiții internaționale. Echipa noastră de experți monitorizează constant evoluțiile din lumea fotbalului pentru a vă oferi pontul zilei actualizat și relevant. Indiferent de meciurile pe care vreți să pariați, noi vă punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru a lua decizii informate și pentru a vă maximiza șansele de câștig.

     Nu trebuie să vă mai pierdeți timpul căutând informații pe diverse site-uri, deoarece pe xpertbet.ro găsiți totul într-un singur loc. Analizăm fiecare meci și vă oferim ponturi pariuri Copa America bazate pe statistici și informații actualizate. Astfel, puteți să vă concentrați doar pe pariere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi Copa America.

     Un alt aspect important pe care îl avem în vedere este actualizarea constantă a informațiilor și ponturi Copa America. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și vă oferă pronosticuri fotbal azi actualizate în timp real, pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte și să obțineți câștiguri constante.

     Pe xpertbet.ro vă oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, esențiale pentru a paria în mod responsabil și a vă proteja investițiile. Cu ajutorul ponturi pariuri Copa America oferite de noi, veți învăța cum să vă gestionați bugetul și cum să pariați în mod strategic. Astfel, veți putea să vă maximizați șansele de câștig și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fiecare biletul zilei pe care îl găsiți pe xpertbet.ro este rezultatul unei analize detaliate și a unei selecții atente a meciurilor. Echipa noastră de experți ia în considerare toate aspectele importante, de la forma echipelor până la performanțele jucătorilor, pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Copa America.

     Un alt avantaj al utilizării xpertbet.ro este accesul la biletul zilei actualizat și bine documentat. Indiferent de competiția pe care doriți să pariați, noi vă oferim pronosticuri fotbal azi bazate pe analize amănunțite și informații actualizate. Astfel, puteți să vă planificați pariurile în mod strategic și să aveți șanse mai mari de câștig.

     Pe xpertbet.ro ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri Copa America. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Copa America care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri Copa America și pronosticuri fotbal azi oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de biletul zilei. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să vă ofere cele mai precise ponturi pariuri Copa America. Indiferent dacă sunteți interesați de meciurile din Copa America sau de alte competiții internaționale, noi vă oferim ponturi bune detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi fotbal azi. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Copa America care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri Copa America și pronosticuri fotbal azi oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de biletul zilei. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină ponturi pariuri Copa America și ponturi bune de la cei mai buni experți. Fie că sunteți începători sau experimentați, noi vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierdeți timp și alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune ponturi fotbal azi și pontul zilei.

     Vizitați xpertbet.ro și descoperiți avantajele pe care le oferim. Suntem aici să vă ajutăm să faceți alegerile corecte și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive. Cu ponturi pariuri Copa America și ponturi bune actualizate, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori. Nu ratați ocazia de a beneficia de expertiza noastră și de a vă bucura de câștiguri constante.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri