Type to search

Stiri Bundesliga

Bayer Leverkusen vs. West Ham United: Duel Exploziv pe BayArena în Sferturile Europa League

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Leverkusen: Forța Invincibilă din Bundesliga

  Bayer Leverkusen, neînvinsă în cele 41 de meciuri jucate în sezonul 2023-24, se pregătește să întâlnească West Ham într-un duel incendiar. Cu o serie incredibilă de rezultate pozitive și un atac letal, echipa lui Xabi Alonso este hotărâtă să-și păstreze invincibilitatea și în Europa League, pornind cu prima șansa în lupta pentru un loc în semifinale, potrivit recentelor pronosticuri fotbal din cupele europene.

  Cu un parcurs impecabil în competiția europeană, Leverkusen își îndreaptă atenția și spre campionat, urmărind să câștige primul său titlu în Bundesliga. Cu un avantaj considerabil în clasament și o formă excelentă, echipa lui Alonso se pregătește pentru o demonstrație de forță pe teren propriu, într-un meci ale cărui ponturi Europa League sunt expuse pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Bayer Leverkusen vs. West Ham United: Duel Exploziv pe BayArena în Sferturile Europa League
Xabi Alonso

West Ham: Încercând să Înfrângă Gigantul German

  West Ham United se confruntă cu o misiune dificilă în meciul împotriva lui Leverkusen. După o revenire spectaculoasă reușită în optimile de finală, echipa lui David Moyes este hotărâtă să oprească marșul triumfal al adversarului lor german și să continue să își construiască reputația în Europa, confirmând anumite predicții fotbal britanice.

  Oaspeții au luat doar două puncte din cele trei meciuri din Premier League care au urmat imediat după ultima confruntare cu Freiburg – anulând un avantaj de 3-1 în fața lui Newcastle – dar și-au revenit în ultimul weekend, obținând un succes cu 2-1 în fața lui Wolverhampton. Cu absențe notabile în echipă și o formă fluctuantă, West Ham trebuie să depună un efort considerabil pentru a obține un rezultat pozitiv în această confruntare dificilă.

Bayer Leverkusen vs. West Ham United: Duel Exploziv pe BayArena în Sferturile Europa League
David Moyes

Formații probabile

  Bayer Leverkusen:

Hradecky; Kossounou, Tah, Hincapie; Frimpong, Xhaka, Andrich, Grimaldo; Wirtz, Adli; Schick

  West Ham United:

Fabianski; Coufal, Zouma, Mavropanos; Johnson, Soucek, Ward-Prowse, Emerson; Kudus, Paqueta; Antonio

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri