Type to search

Stiri Diverse

AC Milan vs. AS Roma: Bătălie pentru Europa League într-un Derby Italian

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

AC Milan: În Grafic pentru Câștigarea Trofeului Europa League

  AC Milan intră în prima manșă a sferturilor de finală Europa League cu o serie impresionantă de performanțe. Cu o apărare solidă și un atac puternic, echipa lui Stefano Pioli caută să-și extindă dominația asupra celor de la AS Roma. Conform recentelor statistici fotbal impresionante de 11 victorii din 15 meciuri pe teren propriu în Serie A, AC Milan este gata să își folosească avantajul terenului în acest derby plin de provocări, ale cărui ponturi Europa League sunt disponibile online, prin bunăvoința celor mai buni experți ponturi pariuri sportive.

  Echipa gazdă își menține obiectivele ambițioase, dorind să câștige primul lor trofeu Europa League și să se claseze pe locul al doilea în Serie A. Cu jucători precum Olivier Giroud și Christian Pulisic, AC Milan este pregătit să cucerească Europa și să continue seria lor impresionantă de rezultate pozitive, confirmând recentele predicții fotbal din cupele europene.

AC Milan vs. AS Roma: Bătălie pentru Europa League într-un Derby Italian
Stefano Pioli

AS Roma: Reîntoarcere sub Reflectoarele Europei

  AS Roma se pregătește pentru un duel dificil împotriva lui AC Milan, dorind să-și facă simțită prezența în Europa. Sub noua conducere a lui Daniele De Rossi, echipa vizitatoare a arătat o îmbunătățire semnificativă și caută să-și îndeplinească obiectivele de obținere a unui loc de calificare în Liga Campionilor. Ultimul meci dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria lui AC Milan cu scorul de 3-1.

  Cu atacanți precum Lukaku și Dybala, AS Roma speră să contracareze forța lui AC Milan și să obțină un rezultat pozitiv în această confruntare explozivă.

AC Milan vs. AS Roma: Bătălie pentru Europa League într-un Derby Italian
Daniele De Rossi

Formații probabile

  AC Milan:

Maignan; Calabria, Kjaer, Gabbia, Hernandez; Adli, Reijnders; Pulisic, Loftus-Cheek, Leao; Giroud

  AS Roma:

Svilar; Celik, Mancini, Llorente, Angelino; Cristante, Paredes, Pellegrini; Dybala, Lukaku, El Shaarawy

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri