Type to search

Stiri Diverse

Confruntare Epică: Benfica Lisabona vs. Olimpique Marseille în Europa League

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Benfica: Întoarcerea pe Teren Propriu

  Benfica Lisabona se pregătește să întâlnească Olimpique Marseille într-un duel crucial pentru un loc în semifinalele Europa League. După o prestație solidă în competiția europeană, echipa portugheză caută să obțină un avantaj în acest meci de pe teren propriu și să continue visul de a ridica trofeul, confirmând unele predicții fotbal din cupele europene.

  Cu o formă impresionantă pe teren propriu și o serie de victorii în spate, Benfica se bazează pe suporterii lor pentru a obține un rezultat favorabil în meciul de primăvară. Echipa lui Roger Schmidt este hotărâtă să-și revină după înfrângerea suferită în derby-ul lisabonez și să demonstreze puterea lor ofensivă în fața fanilor, într-un meci ale cărui ponturi Europa League pot fi găsite online.

Confruntare Epică: Benfica Lisabona vs. Olimpique Marseille în Europa League
Roger Schmidt

Marseille: Sub Presiune Să Iasă Din Forma Slabă Actuală

  Olimpique Marseille se confruntă cu o serie dificilă înaintea confruntării cu Benfica. Cu o poziție modestă în Ligue 1 și o serie de înfrângeri recente, echipa lui Jean-Louis Gasset caută să-și găsească forma și să ofere o performanță de excepție pe teren străin pentru a obține un rezultat favorabil în prima manșă a sferturilor de finală, confirmând unele pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri.

  Cu un atac redutabil condus de Pierre-Emerick Aubameyang, Marseille are încredere că poate pune probleme defensivei solide a gazdelor. Cu toate acestea, datorită unei liste de accidentări considerabile, Gasset trebuie să găsească soluții pentru a-și consolida echipa și a obține un rezultat pozitiv în această bătălie europeană.

Confruntare Epică: Benfica Lisabona vs. Olimpique Marseille în Europa League
Jean-Louis Gasset

Formații probabile

  Benfica Lisabona:

Trubin; Bah, A Silva, Otamendi, Aursnes; Neves, Luis; R Silva; Neres, Cabral, Di Maria

  Olimpique Marseille:

Lopez; Mbemba, Gigot, Balerdi, Merlin; Kondogbia, Veretout, Harit; Ndiaye, Moumbagna, Aubameyang

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri