Type to search

Stiri La Liga

Bătălie Acerbă pentru Europa: Getafe vs. Athletic Bilbao în La Liga

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Getafe: În Căutarea Europa League

  Getafe se ridică în clasamentul din La Liga, urmărind o calificare în Europa League care reprezintă o îmbunătățire semnificativă față de sezoanele anterioare. Cu un record impresionant realizat pe teren propriu și o serie de rezultate pozitive, gazdele își doresc să mențină această formă împotriva lui Athletic Bilbao pentru a-și întări pretențiile europene.

  Echipa condusă de Jose Bordalas este motivată de succesul recent înregistrat cu Almeria și este hotărâtă să păstreze seria bună de rezultate în fața unei echipe Athletic Bilbao, pe care au reușit să o învingă în ultimele întâlniri din La Liga, conform ultimelor statistici fotbal din Spania.

Bătălie Acerbă pentru Europa: Getafe vs. Athletic Bilbao în La Liga
Jose Bordalas

Presiune Pusă pe Athletic Bilbao

  Athletic Bilbao se confruntă cu o misiune dificilă pentru a-și menține șansele de a prinde locul patru în clasament, o victorie fiind crucială în acest meci ale cărui ponturi Spania sunt expuse pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive. În meciul din tur, cele dpuă echipe au terminat la egalitate, 2-2 pe San Mames.

  Cu o performanță fluctuantă înregistrată în trecut împotriva lui Getafe, echipa condusă de Ernesto Valverde trebuie să-și maximizeze potențialul pentru a obține toate cele trei puncte și a rămâne în lupta pentru locurile europene. Pentru Athletic, fiecare meci rămâne crucial în cursa pentru un loc în Europa, iar absențele din echipă adaugă o presiune suplimentară. Cu o strategie bine gândită și jucători cheie pregătiți să revină în echipă, oaspeții trebuie să-și pună în valoare abilitățile pentru a obține un rezultat pozitiv la Madrid.

Bătălie Acerbă pentru Europa: Getafe vs. Athletic Bilbao în La Liga
Ernesto Valverde

Formații probabile

  Getafe:

Soria; Carmona, Dakonam, Alderete, Rico; Moriba, Milla; Greenwood, Maksimovic, Rodriguez; Mata

  Athletic Bilbao:

Simon; De Marcos, Vivian, Paredes, Lekue; Vesga, Benat; I Williams, Sancet, N Williams; Guruzeta

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri