Type to search

Stiri Premier League

Luptă Intensă pentru Supraviețuire în Premier League: Luton Town vs. Everton pe Kenilworth Road

Avatar of Xpert Bet
Share

Luton Town Își Pregătește Ultimul Asalt

  Luton Town se află într-o situație critică în lupta pentru supraviețuire, cu speranțele de a evita retrogradarea din   Premier League scăzând după o serie de înfrângeri suferite recent. Cu o echipă decimată de accidentări, managerul Rob Edwards trebuie să găsească soluții rapide pentru a-și mobiliza jucătorii pentru meciul crucial împotriva lui Everton, ale cărui ponturi Premier League sunt publicate online de experți ponturi pariuri.

  Înfrângerea din fața lui Wolverhampton Wanderers le-a adus gazdelor o nouă lovitură, iar acum trebuie să se revanșeze pentru a-și menține șansele de supraviețuire în prima ligă engleză. Cu adversari direcți la evitarea retrogradării, precum Burnley și Nottingham Forest, fiecare punct câștigat este crucial în această bătălie, așa cum arată ultimele predicții fotbal din Anglia.

Luptă Intensă pentru Supraviețuire în Premier League: Luton Town vs. Everton pe Kenilworth Road
Rob Edwards

Everton Își Asigură Confortul în Ultimul Act

  După ce și-au asigurat deja locul în Premier League pentru sezonul următor, Everton vine pe Kenilworth Road cu un moral ridicat, dar cu probleme de efectiv. Cu o serie de jucători accidentați, incluzând Dele Alli și Nathan Patterson, managerul Sean Dyche trebuie să gestioneze cu înțelepciune lotul pentru a-și menține forma bună. În meciul din tur, Luton Town a câștigat surprinzător cu 2-1 pe Goodison Park.

  Cu punctele necesare supraviețuirii deja asigurate, Everton ar putea să-și relaxeze ritmul, dar nu trebuie subestimată determinarea gazdelor. Cu jucători cheie precum Jordan Pickford și James Tarkowski, oaspeții speră să-și continue forma bună, cu patru victorii în ultimele cinci partide, și să își încununeze sezonul cu o nouă victorie în deplasare.

Luptă Intensă pentru Supraviețuire în Premier League: Luton Town vs. Everton pe Kenilworth Road
Sean Dyche

Formații probabile

  Luton Town:

Kaminski; Mengi, Burke, Osho; Hashioka, Lokonga, Barkley, Doughty; Chong; Morris, Adebayo

  Everton:

Pickford; Godfrey, Tarkowski, Branthwaite, Young; Harrison, Garner, Gueye, McNeil; Doucoure; Calvert-Lewin

Taguri