Type to search

Stiri Diverse

Argentina vs. Ecuador: Pregătiri Intense pentru Copa America 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Argentina: În Căutarea Continuității

  Argentina va juca primul dintre cele două meciuri de pregătire pentru Copa America, întâlnind Ecuador în amicalul de duminică disputat la Chicago. Echipa câștigătoare a Cupei Mondiale 2022 își dorește să obțină a patra victorie consecutivă, în timp ce Ecuador încearcă să revină pe calea victoriilor după înfrângerea suferită în fața Italiei în luna martie.

  Argentina se pregătește pentru primul mare turneu de la câștigarea Cupei Mondiale, unde au învins Franța la penalty-uri în decembrie 2022, într-un meci fabulor, ale cărui ponturi pariuri au fost publicate atunci de experți ponturi pariuri. De atunci, Argentina a înregistrat 11 victorii în 12 meciuri, inclusiv cinci victorii în cele șase meciuri de calificare pentru Cupa Mondială 2026. Singura înfrângere a avut loc în noiembrie, când au pierdut cu 2-0 acasă împotriva Uruguayului lui Marcelo Bielsa.

  Echipa lui Lionel Scaloni a revenit rapid în formă, învingând Brazilia cu 1-0 și continuând cu victorii consecutive în amicalele din martie împotriva El Salvador și Costa Rica. Argentina speră să câștige încă două meciuri împotriva Ecuadorului și Guatemalei pentru a-și construi forma maximă înainte de Copa America din SUA. După ce au câștigat turneul din 2021, Argentina va începe apărarea titlului împotriva Canadei pe 20 iunie, urmând să joace în faza grupelor împotriva naționalelor statelor Chile și Peru.

  Pentru Argentina, Scaloni ar putea oferi timp de joc unor jucători mai puțin utilizați, evaluându-și opțiunile înainte de a reduce echipa cu trei jucători. Lisandro Martinez ar putea fi titular după ce a revenit de la o accidentare, iar Gonzalo Montiel, Marcos Acuna, Guido Rodriguez și Alejandro Garnacho ar putea avea și ei șansa de a începe meciul. Lionel Messi își va face prima sa apariție internațională din 2024, după ce a ratat meciurile din martie din cauza unei accidentări.

Argentina vs. Ecuador: Pregătiri Intense pentru Copa America 2024
Lionel Scaloni

Ecuador: Reorganizare și Pregătiri

  Ecuador a avut un început solid în campania de calificare pentru Cupa Mondială, cu trei victorii, două remize și o înfrângere în șase meciuri, potrivit recentelor statistici fotbal sud-americane. Totuși, acea unică înfrângere a avut loc în cea mai recentă întâlnire cu Argentina, în iunie 2023, când golul lui Lionel Messi din minutul 78 a făcut diferența. După ce au pus pe pauză campania de calificare, Ecuador a avut rezultate mixte în cele două amicale din fereastra internațională din martie. Totuși, antrenorul Felix Sanchez poate fi încurajat de faptul că echipa sa a pierdut doar două din ultimele 11 meciuri.

  Ecuador va continua pregătirile pentru Copa America cu meciuri amicale împotriva Argentinei, Boliviei și Hondurasului. Sanchez speră ca echipa sa să producă câteva performanțe puternice în aceste meciuri de pregătire, deși nu îl poate convoca pe fundașul de la Brighton & Hove Albion, Pervis Estupinan, care va rata Copa America din cauza unei probleme la gleznă.

  Piero Hincapie de la Bayer Leverkusen, proaspăt câștigător al titlului Bundesliga, este așteptat să joace în linia defensivă alături de William Pacho și Felix Torres. Enner Valencia, golgeterul all-time al Ecuadorului, va încerca să-și îmbunătățească recordul de 40 de goluri internaționale împotriva campionilor mondiali.

Argentina vs. Ecuador: Pregătiri Intense pentru Copa America 2024
Felix Sanchez

Formații probabile

  Argentina:

E Martinez; Montiel, Romero, Li Martinez, Acuna; Paredes, Fernandez, Lo Celso; Messi, Garnacho, La Martinez

  Ecuador:

Dominguez; Pacho, Torres, Hincapie; Preciado, Caicedo, Ortiz, Gruezo, Sarmiento; Paez, Valencia

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri