Type to search

Stiri Diverse

Argentina Dezvăluie Lotul pentru Jocurile Olimpice Paris 2024: Fără Lionel Messi

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Absența lui Messi și Alegerea Jucătorilor

  În ciuda speculațiilor, Lionel Messi nu va face parte din lotul Argentinei pentru apropiatele Jocuri Olimpice de la Paris. Messi, care a câștigat medalia de aur la Olimpiada din Beijing 2008 alături de Mascherano, a declarat că nu este într-o formă fizică adecvată pentru a participa la toate competițiile majore.

  La 37 de ani, Messi se concentrează pe Copa America 2024, dar a recunoscut că ar fi prea mult să joace și la Jocurile Olimpice din Paris, mai ales având în vedere problemele de sănătate recente care i-au limitat timpul de joc la Inter Miami și naționala Argentinei.

  Mascherano a ales trei jucători peste limita de vârstă de 23 de ani: Julian Alvarez de la Manchester City, Nicolas Otamendi de la Benfica și Geronimo Rulli de la Ajax. Aceștia sunt alături de Messi la Copa America și au fost parte din echipa care a câștigat Cupa Mondială din 2022.

Argentina Dezvăluie Lotul pentru Jocurile Olimpice Paris 2024: Fără Lionel Messi
Julian Alvarez

Jucătorii Cheie și Potențialul Tinerilor

  Julian Alvarez, în vârstă de 24 de ani, este unul dintre cei mai remarcabili jucători din lot. Alvarez a avut o performanță impresionantă în campania de câștigare a Cupei Mondiale, marcând patru goluri în șapte meciuri. În sezonul 2023-24, a contribuit cu 19 goluri și 13 pase decisive pentru Manchester City, ajutând echipa să câștige al patrulea titlu consecutiv în Premier League.

  Alături de Alvarez, Claudio Echeverri, tânărul mijlocaș ofensiv de 18 ani, este considerat un talent de urmărit. Echeverri, care va rămâne împrumutat la River Plate până în 2025, a impresionat la nivel de juniori pentru Argentina, marcând 13 goluri în 22 de meciuri pentru echipa U17, conform recentelor statistici fotbal argentiniene.

Argentina Dezvăluie Lotul pentru Jocurile Olimpice Paris 2024: Fără Lionel Messi
Claudio Echeverri

Obiectivele și Grupul Olimpic

  Lotul Argentinei include și jucători promițători precum Santiago Hezze de la Olympiacos și Lucas Beltran de la Fiorentina. Giuliano Simeone, fiul antrenorului Atletico Madrid, Diego Simeone, este de asemenea inclus. Argentina a fost repartizată în Grupa B, alături de Maroc, Irak și Ucraina, și pe 24 iulie va disputa împotriva Marocului primul meci, ale cărui ponturi fotbal vor fi vizibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Antrenorul Mascherano este optimist cu privire la potențialul echipei sale, considerând că această generație tânără are capacitatea de a excela și de a construi pe baza experienței acumulate. În ciuda absenței lui Messi, lotul Argentinei pentru Olimpiadele din Paris 2024 este plin de talente promițătoare, gata să facă o impresie puternică.

Argentina Dezvăluie Lotul pentru Jocurile Olimpice Paris 2024: Fără Lionel Messi
Lucas Beltran

Lotul Argentinei pentru Jocurile Olimpice Paris 2024

Portari: Leandro Brey (Boca Juniors), Geronimo Rulli (Ajax)

Apărători: Marco Di Cesare (Racing Club), Julio Soler (Lanus), Joaquin Garcia (Velez Sarsfield), Gonzalo Lujan (San Lorenzo), Nicolas Otamendi (Benfica), Bruno Amione (Santos Laguna)

Mijlocași: Ezequiel Fernandez (Boca Juniors), Santiago Hezze (Olympiacos), Cristian Medina (Boca Juniors), Kevin Zenon (Boca Juniors)

Atacanți: Giuliano Simeone (Atletico Madrid), Luciano Gondou (Argentinos Juniors), Thiago Almada (Botafogo), Claudio Echeverri (Man City – împrumutat la River Plate), Julian Alvarez (Man City), Lucas Beltran (Fiorentina)

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri