Type to search

Stiri Diverse

Arabia Saudită și Iordania: Ultimul Duel din Grupa G pentru Calificările la Cupa Mondială 2026

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Arabia Saudită: Invincibili în Grupa G

  Arabia Saudită și Iordania intră în ultima zi a meciurilor din runda a doua a calificărilor asiatice pentru Cupa Mondială 2026 cu locul în runda a treia deja asigurat. Gazdele sunt pe primul loc în Grupa G după cinci meciuri și sunt încă neînvinse, potrivit recentelor statistici fotbal asiatice.

  De la preluarea conducerii echipei în august 2023, Roberto Mancini a avut un început dificil, cu trei înfrângeri și un singur egal în primele patru meciuri. Totuși, primele două meciuri din Grupa G au marcat o schimbare de șansă pentru Mancini, echipa obținând două victorii și intrând în acest ultim meci cu o singură înfrângere în ultimele 12 meciuri din toate competițiile.

  Calificarea în runda a treia este deja asigurată, însă echipa lui Mancini va dori să continue forma excelentă și să ducă acest impuls în runda următoare, sperând la a treia participare consecutivă la turneul final al Cupei Mondiale. Arabia Saudită a învins deja Iordania în meciul tur, cu un scor de 2-0 în deplasare, și va avea încredere că va obține un alt rezultat pozitiv, încheind grupa neînvinsă.

  Firas Al-Buraikan, care a marcat de două ori în victoria cu 3-0 împotriva Pakistanului, este așteptat să înceapă din nou ca atacant pentru Arabia Saudită. Căpitanul Salem Al-Dawsari a jucat în toate cele trei meciuri anterioare din grupă și este de așteptat să conducă Arabia Saudită în acest ultim meci din runda a doua.

Arabia Saudită și Iordania: Ultimul Duel din Grupa G pentru Calificările la Cupa Mondială 2026
Roberto Mancini

Iordania: O Șansă la Supremație

  Pentru Iordania, începutul campaniei de calificare nu părea promițător, după ce a obținut un egal cu Tadjikistan și a fost învinsă de Arabia Saudită în primele sale meciuri, ajungând pe locul trei. Două victorii confortabile împotriva Pakistanului i-a permis să urce pe locul doi, după ce Tadjikistanul nu a profitat de avantajul inițial, iar o victorie crucială cu 3-0 împotriva echipei antrenorului Gela Shekiladze (Tadjikistan) a confirmat locul Iordaniei în primele două poziții.

  Echipa condusă de Houcine Ammouta intră în acest meci cu șansa de a termina pe primul loc dacă va obține toate cele trei puncte împotriva liderului actual. Cu o singură înfrângere în ultimele șapte meciuri, venită împotriva Qatarului în finala Cupei Asiatice, Iordania va avea încredere că poate obține victoria într-un meci ale cărui ponturi pariuri sunt publicate online de experți ponturi pariuri.

  În ultimele întâlniri, Iordania a avut succes, câștigând două din ultimele trei meciuri și nefiind învinsă în deplasare împotriva Arabiei Saudite din martie 2015. Pentru Iordania, Musa Al-Taamari, cu cinci goluri din cinci meciuri în grupă, este probabil să conducă linia de atac, iar portarul Yazeed Abulaila, care a păstrat trei meciuri fără gol primit din cinci, va fi din nou titular.

Arabia Saudită și Iordania: Ultimul Duel din Grupa G pentru Calificările la Cupa Mondială 2026
Houcine Ammouta

Formații probabile

  Arabia Saudită:

Al-Owais; Hamed, Lajami, Kadesh; Al-Ghannam, Aljuwayr, Mukhtar, Al-Harbi; Ghareeb, Al-Dawsari; Al-Buraikan

  Iordania:

Abulaila; Nasib, Alarab, Al Ajalin, Al-Mardi; Haddad, Al-Rashdan, Al-Rawabdeh; Al-Taamari, Al-Naimat, Olwan

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri