Type to search

Stiri Euro 2024

Apărată de Secundul Stephan, Franța Se Pregătește pentru Duelul cu Portugalia de la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Evaluarea Performanței Franței și Așteptările Turneului

Spania Franta Ponturi Antrenorul secund al Franței, Guy Stephan, a cerut criticilor să înceteze atacurile asupra echipei naționale, subliniind că nu s-a anunțat niciodată că Franța va avansa cu ușurință la Euro 2024. Stephan, fost antrenor al Senegalului, a explicat că cei care au crezut că Franța va avea un parcurs simplu în Germania au fost induși în eroare.

„Nu am spus niciodată că vom avea un parcurs ușor, că vom câștiga fiecare meci. Îmi amintesc reacția mea după tragerea la sorți. Am spus ‘aveți grijă’,” a declarat Stephan într-o conferință de presă. Deși echipa era considerată favorită înainte de turneu, Stephan a recunoscut că echipa nu a fost la fel de eficientă pe cât ar trebui în meciurile disputate până acum, ale căror ponturi pariuri au fost dezvăluite de experți ponturi pariuri. Portugalia Franta Ponturi Euro 2024

„Este adevărat că la nivel colectiv, putem face mai bine. Trebuie să facem mai bine în ceea ce privește eficiența. Dar sunt și lucruri bune. Am avut mai multă posesie, mai multe șanse decât adversarii. Fie vedem paharul pe jumătate plin, fie pe jumătate gol. Eu prefer să-l văd pe jumătate plin,” a adăugat antrenorul secund al Franței.

Portugalia Franta Ponturi

Apărată de Secundul Stephan, Franța Se Pregătește pentru Duelul cu Portugalia de la Euro 2024
Antrenorii Franței, Didier Deschamps și Guy Stephan

Defensiva Jucătorilor Cheie și Schimbările pentru Sferturi

  Stephan a apărat jucători precum Kylian Mbappe și Antoine Griezmann, care au fost criticați pe nedrept. „Toți am minimizat puțin nasul spart al lui Mbappe. Nu explică totul, dar șocul a fost traumatic. Masca cu care este obligat să joace nu este ușoară, este dificilă pentru vederea sa periferică. A avut și un final de sezon obositor. Dar Kylian rămâne un jucător de top. Există momente când acești jucători de top sunt puțin mai slabi,” a spus Stephan.

  În ceea ce-l privește pe Griezmann, Stephan a subliniat contribuțiile sale continue la echipă, care nu sunt întotdeauna recunoscute de experți. „Cu Griezmann, vorbim despre un jucător care are 133 de selecții, care a marcat 44 de goluri, care, până în martie trecut, a jucat mai mult de 80 de meciuri la rând pentru echipa Franței. Nu vom pune brusc sub semnul întrebării contribuția sa,” a adăugat Stephan.

  Potrivit recentelor predicții fotbal europene, Franta va trebui să schimbe linia de mijloc pentru meciul din sferturile de finală împotriva Portugaliei, din cauza suspendării lui Adrien Rabiot. „Este un jucător excelent, foarte activ, care a câștigat încredere. Trebuie să găsim o soluție, dar decizia (privind înlocuitorul) nu a fost luată,” a conchis Stephan într-o conferință de presă.

Apărată de Secundul Stephan, Franța Se Pregătește pentru Duelul cu Portugalia de la Euro 2024
Rabiot (14) va lipsi în meciul cu Portugalia
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri