Type to search

Ponturi pariuri Euro 2024 Ponturi EURO 2024

Spania Franta Ponturi Pariuri EURO 2024 – 09 Iulie 2024

Avatar of xpertbet
Share
spania franta ponturi
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Slavko Vinčić

Stadion
Stadion

Allianz Arena

Icon
Transmis la TV

Pro TV

ceas
Ora de incepere

22:00

Spania Franta Ponturi Pariuri

     Spania Franta Ponturi Pariuri – Pe data de 9 iulie 2024, la ora 22:00, Spania și Franța se vor confrunta în semifinalele EURO 2024, într-un meci ce promite să fie unul dintre cele mai intense și captivante din această competiție. Meciul va fi transmis pe Pro TV, oferind fanilor fotbalului și pariorilor oportunitatea de a urmări acest duel de zile mari. Înaintea acestui meci crucial, este esențial să analizăm contextul, importanța și perspectivele echipelor implicate. Mai jos găsiți Spania Franta Ponturi de la experții XperBet.

ultimele 5 meciuri Spania Franta
Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
10.10.2021 Spania 1-2 Franta 7-5 11-14 1-3 0-0
01.07.2024 Franta 1-0 Spania 5-2 7-10 3-3 0-0
04.09.2014 Franta 1-0 Spania 2-2 9-9 0-0 0-0
26.03.2013 Franta 0-1 Spania --- --- 4-3 1-0
16.10.2012 Spania 1-1 Franta --- --- 1-2 0-0
FORMĂ ECHIPE
Logo
Spania
Gazde Scor Oaspeți
Spania 1-1 Germania
Spania 4-1 Georgia
Spania 1-0 Albania
Spania 1-0 Italia
Spania 3-0 Croatia
Logo
Franta
Gazde Scor Oaspeți
Portugalia 0-0 Franta
Belgia 0-1 Franta
Polonia 1-1 Franta
Olanda 0-0 Franta
Austria 0-1 Franta
REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT Spania Franta

ECHIPE PROBABILE Spania Franta EURO 2024

Logo
Spania
Portar Simon
Fundași Navas, Nacho, Laporte, Cucurella
Mijlocași Olmo, Rodri, Ruiz
Atacanți Yamal, Morata, Williams
Logo
Franta
Portar Maignan
Fundași Kounde, Upamecano, Saliba, Hernandez
Mijlocași Kante, Tchouameni, Rabiot
Griezmann
Atacanți Kolo Muani, Mbappe

Spania Franta ponturi

Spania Merge Mai Departe @ 1.75

Spania a câștigat 15 din ultimele 19 meciuri, având cea mai bună rată de victorii dintre echipele europene. Stilul lor de joc echilibrat și eficient le oferă un avantaj considerabil în fața unei Franțe care a avut dificultăți în a marca din acțiune. Cu jucători ca Dani Olmo și Lamine Yamal în formă, Spania are potențialul de a trece de Franța și de a ajunge în finală.

Spania Franta Bet Builder

Accidentare
Șuturi +2.5
Kylian Mbappé
Formă Șuturi: 4, 5, 5, 5
Accidentare
Șuturi +1.5
Dani Olmo
Formă Șuturi: 1, 4, 6, 3
Accidentare
Șuturi +1.5
Fabián Ruiz
Formă Șuturi: 1, 3, 7, 2
Accidentare
Șuturi +1.5
Álvaro Morata
Formă Șuturi: 3, 4, 1, 1, 2
Accidentare
Șuturi +1.5
Antoine Griezmann
Formă Șuturi: 2, 5, 1, 2, 1
Accidentare
Șuturi +1.5
Aurélien Tchouaméni
Formă Șuturi: 3, 2, 4, 2
Accidentare
Faulturi comise +1.5
Eduardo Camavinga
Formă Faulturi Comise: 1, 3, 3
Accidentare
Faulturi comise +0.5
Nico Williams
Formă Faulturi Comise: 1, 2, 1, 2
Accidentare
Faulturi comise +0.5
Ousmane Dembélé
Formă Faulturi Comise: 1, 2, 1, 1
Accidentare
Faulturi comise +0.5
William Saliba
Formă Faulturi Comise: 0, 0, 1, 1, 2
ANALIZA MECIului Spania Franta

Spania Franta Ponturi

       Spania a impresionat în această ediție a turneului, fiind singura echipă care a câștigat toate cele cinci meciuri disputate până acum. Performanța lor a fost marcată de un stil de joc eficient și o defensivă solidă, aspecte care au contribuit la obținerea unei serii de victorii consecutive. Este important de menționat că nicio echipă nu a reușit să câștige șase meciuri la rând într-un singur turneu de Campionat European, ceea ce face ca obiectivul Spaniei să fie unul istoric.

     Spania Franta Ponturi

De cealaltă parte, Franța a avut un parcurs mai sinuos, dar totuși eficient. Cu doar trei goluri marcate în cinci meciuri, dintre care două au fost autogoluri și unul un penalty, atacul echipei lui Didier Deschamps nu a strălucit, dar defensiva lor a fost aproape impenetrabilă, primind doar un gol. Franța a avut parte de un sfert de finală dramatic, trecând de Portugalia la penalty-uri după un meci fără goluri în 120 de minute. Acest parcurs arată capacitatea echipei de a rezista sub presiune și de a găsi soluții în momentele critice. 

 

     Istoricul confruntărilor directe dintre cele două echipe ne oferă o perspectivă interesantă. În cele cinci întâlniri anterioare la turnee majore, Franța a câștigat trei meciuri, Spania unul, iar un meci s-a încheiat la egalitate. Franța a învins în finala EURO 1984, în sferturile de finală ale EURO 2000 și în optimile Campionatului Mondial din 2006. Spania a câștigat ultima întâlnire, un sfert de finală la EURO 2012, iar celălalt meci s-a încheiat la egalitate, în faza grupelor la EURO 1996.

 

     Analizând statisticile, observăm că Spania a marcat 11 goluri în cinci meciuri, având o medie de 2,20 goluri pe meci, în timp ce Franța a marcat doar 3 goluri, cu o medie de 0,60 goluri pe meci. De asemenea, Spania a înregistrat o medie de 2,5 goluri pe meci în meciurile directe cu Franța, în timp ce Franța a marcat în medie 1,5 goluri pe meci. Procentajul meciurilor cu peste 2,5 goluri este de 60%, iar în 40% dintre aceste meciuri ambele echipe au marcat.

 

     Pe partea de statistici de corner, Spania are o medie de 6,2 cornere pe meci, iar Franța de 4,8. În meciurile directe, media cornerelor este de 5,5 pe meci. Procentajul meciurilor cu peste 8,5 cornere este de 70%, iar cu peste 9,5 cornere de 50%. Un aspect important de menționat este că Spania tinde să marcheze mai multe goluri în ultimele 15 minute ale meciurilor, în timp ce Franța este mai eficientă în prima jumătate a reprizei a doua. Astazi va oferim pentru meciul Spania Franta Ponturi sigure Descopera Spania Franta Ponturi Gratuite de la specialistii XpertBet.ro

Spania: Ponturi, Formă, știri si statistici

     Spania se prezintă în semifinala EURO 2024 cu un palmares impresionant, fiind singura echipă care a câștigat toate cele cinci meciuri disputate în acest turneu. Sub conducerea lui Luis de la Fuente, echipa a demonstrat o eficiență remarcabilă atât în atac, cât și în apărare. Cu o medie de 2,20 goluri pe meci și doar 0,40 goluri primite pe meci, Spania a arătat că poate combina posesia mingii cu finalizările precise și o defensivă solidă.

 

     Un aspect notabil al jocului Spaniei este diversitatea stilului de joc adoptat. Dacă în trecut Spania se baza aproape exclusiv pe posesie, în acest turneu echipa a arătat o adaptabilitate remarcabilă. În două dintre cele cinci meciuri, Spania a avut o posesie mai mică decât adversarii, reușind totuși să câștige. Aceasta schimbare de tactică, implementată de Luis de la Fuente, a permis echipei să fie mai eficientă în momentele cheie ale meciurilor.

 

     Printre jucătorii cheie ai Spaniei se numără tânărul Lamine Yamal, care a creat 14 ocazii pentru colegii săi, cele mai multe pentru un spaniol la un turneu major de la Euro 2012. Cu trei pase decisive și un impact major în jocul echipei, Yamal s-a dovedit a fi un element esențial în atacul Spaniei. Alături de el, Dani Olmo și Nico Williams au avut evoluții remarcabile, contribuind semnificativ la parcursul echipei.

 

     Cu toate acestea, Spania va trebui să facă față absențelor importante în acest meci. Pedri, unul dintre mijlocașii centrali de bază, este accidentat și nu va putea juca. În locul său, Dani Olmo va fi responsabil de coordonarea jocului la mijlocul terenului. De asemenea, absențele lui Robin Le Normand și Dani Carvajal, suspendați, vor fi acoperite de veteranii Nacho și Jesus Navas. Această capacitate de adaptare și profunzimea lotului sunt puncte forte ale echipei.

 

     În meciurile de acasă, Spania a obținut o medie de 2,5 puncte pe meci, având un bilanț excelent de victorii. În ultimele cinci meciuri de acasă, Spania a înregistrat patru victorii și un egal, marcând în medie 2,8 goluri pe meci și primind doar 0,6 goluri pe meci. Procentajul meciurilor cu peste 1,5 goluri este de 80%, iar cu peste 2,5 goluri de 60%. De asemenea, în 40% dintre aceste meciuri ambele echipe au marcat.

 

     Printre plusurile echipei Spaniei se numără capacitatea de a se adapta la diferite stiluri de joc și eficiența în atac. Minusurile ar putea fi considerate absențele unor jucători cheie și posibilitatea ca schimbările în defensivă să afecteze coeziunea echipei. Stilul de joc al Spaniei este caracterizat de un mix între posesie și eficiență în atac, cu accent pe rapiditatea și creativitatea jucătorilor de pe flancuri. Astazi va oferim pentru meciul Spania Franta Ponturi de calitate si analize premium gratuite

Franta: Ponturi, Formă, știri si statistici

     Franța se apropie de această semifinală cu o abordare pragmatică, bazată pe o defensivă solidă și pe capacitatea de a rezista sub presiune. Deși atacul echipei nu a strălucit, cu doar trei goluri marcate în cinci meciuri, apărarea lor a fost de netrecut, primind doar un gol. Sub conducerea lui Didier Deschamps, Franța a demonstrat o reziliență remarcabilă, fiind capabilă să se apere eficient și să câștige meciuri strânse.

 

     Kylian Mbappé, deși a avut dificultăți în a marca la acest turneu, rămâne un jucător de temut, capabil de a crea pericol în orice moment. Cu o singură reușită din 20 de șuturi la EURO 2024, Mbappé nu a fost la cel mai înalt nivel, dar aportul său la jocul echipei nu poate fi subestimat. Mike Maignan, portarul Franței, a avut un turneu excelent, cu un procentaj de salvări de 94%, cel mai bun dintre toți portarii care au jucat mai mult de un meci.

 

     În ciuda problemelor din atac, Franța a reușit să se califice în semifinale datorită unei apărări solide și a unor momente cheie în care a gestionat bine presiunea. În meciurile din deplasare, Franța a avut o medie de 1,8 puncte pe meci, cu trei victorii și două egaluri în ultimele cinci meciuri. Media golurilor marcate în deplasare este de 1,2 pe meci, iar cea a golurilor primite de 0,8. Procentajul meciurilor cu peste 1,5 goluri este de 60%, iar cu peste 2,5 goluri de 40%. În 20% dintre aceste meciuri ambele echipe au marcat.

 

     Printre jucătorii cheie ai Franței se numără și Adrien Rabiot, care revine după o suspendare și este așteptat să întărească mijlocul terenului. De asemenea, Marcus Thuram ar putea începe meciul în locul lui Randal Kolo Muani, aducând un plus de forță și viteză în atac. Franța se bazează pe experiența și calitatea jucătorilor săi pentru a face față Spaniei și a se califica în finală.

 

     Comparând cele două echipe, observăm că Spania se bazează pe un joc ofensiv și creativ, în timp ce Franța mizează pe o defensivă solidă și pe capacitatea de a gestiona momentele critice. Spania a arătat o consistență și o eficiență remarcabilă în acest turneu, în timp ce Franța a demonstrat că poate rezista sub presiune și poate găsi soluții pentru a câștiga meciuri strânse. Această confruntare va fi, fără îndoială, una extrem de interesantă și echilibrată, cu ambele echipe având șanse reale de a se califica în finală. Astazi va oferim pentru meciul Spania Franta Ponturi 100% sigure

Spania Franta Ponturi

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul unde puteți găsi cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024! Fie că sunteți un parior începător sau unul experimentat, suntem aici să vă oferim informațiile de care aveți nevoie pentru a lua cele mai bune decizii de pariere. Echipa noastră de experți în ponturi EURO 2024 este dedicată să analizeze fiecare aspect al meciurilor pentru a vă oferi cele mai precise predicții.


     Turneul EURO 2024 promite să fie unul dintre cele mai interesante de până acum, cu echipe de top din Europa care se vor confrunta pentru titlul suprem. Pentru a fi sigur că nu ratați nicio oportunitate, consultați ponturile fotbal pe care le oferim zilnic. Fiecare meci este analizat în detaliu, de la forma echipelor, absențe importante, până la condițiile meteo care ar putea influența jocul. Astazi va oferim pentru meciul Spania Franta Ponturi sigure si gratuite


     În ceea ce privește ponturile pariuri experti, echipa noastră are ani de experiență în domeniu și folosește cele mai avansate tehnici de analiză pentru a vă oferi predicții de încredere. Fie că este vorba de cote la meciurile din faza grupelor sau de pariuri speciale pentru fazele eliminatorii, ne asigurăm că aveți toate informațiile necesare pentru a paria inteligent. Astazi va oferim pentru meciul Spania Franta Ponturi cu sansa de reusita foarte mare.


     Pe lângă ponturile EURO 2024, Spania Franta Ponturi, oferim și analize detaliate pentru alte competiții de fotbal, astfel încât să puteți paria pe tot parcursul anului. Indiferent dacă sunteți interesat de meciurile din Liga Campionilor, Premier League sau alte campionate europene, echipa noastră vă oferă ponturi fotbal de calitate.


     Parierea pe fotbal nu este doar despre noroc, ci și despre cunoaștere și strategie. De aceea, la xpertbet.ro, punem mare accent pe educarea pariorilor noștri. Fiecare ponturi pariuri EURO 2024 pe care îl oferim vine cu o explicație detaliată, astfel încât să înțelegeți de ce am ales acea predicție și cum puteți folosi acele informații în avantajul vostru.


     Meciul dintre Spania și Franța este doar unul dintre multele evenimente pe care le acoperim în detaliu. Ponturile Spania Franta includ recomandări pentru tipuri variate de pariuri, de la scor corect, marcatori până la numărul total de goluri. Analizăm și statistici avansate pentru a vă oferi o imagine cât mai completă a ceea ce s-ar putea întâmpla pe teren.


     Astazi va oferim pentru meciul Spania Franta Ponturi

     Așadar, dacă sunteți în căutarea celor mai bune ponturi pariuri EURO 2024, ponturi EURO 2024, ponturi Spania Franta, ponturi fotbal și ponturi pariuri sigure, xpertbet.ro este locul potrivit pentru voi. Alăturați-vă comunității noastre de pariori și începeți să câștigați cu ajutorul analizelor și predicțiilor noastre de top. Vă mulțumim că ați ales xpertbet.ro și vă dorim mult succes la pariuri!


     Nu ratați ocazia de a paria inteligent și de a vă maximiza câștigurile cu ajutorul ponturilor pariuri experti oferite de xpertbet.ro. Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune analize și predicții pentru a vă ajuta să luați cele mai informate decizii la pariuri.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri