Type to search

Stiri Euro 2024

Amicale Incendiare înainte de Euro 2024: Belgia, Elveția, Austria și Danemarca Sunt Gata de Luptă

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Elveția vs. Austria: Egal Dramatic înainte de Euro 2024

  Elveția a remizat 1-1 cu Austria într-un meci amical desfășurat sâmbătă, ambele echipe încheindu-și pregătirile pentru Campionatul European. Austria a deschis scorul rapid prin mijlocașul ofensiv Christoph Baumgartner, care a pătruns prin apărarea gazdelor și a trimis mingea în colțul din dreapta jos, marcând în primele cinci minute ale meciului de la St. Gallen, ale cărui ponturi pariuri au fost dezvăluite de cei mai buni specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Elveția a reacționat și a găsit egalarea prin fundașul dreapta Silvan Widmer, care a înscris din apropiere la 21 de minute după deschiderea scorului. A doua repriză a fost mai liniștită, niciuna dintre echipe nereușind să găsească golul victoriei. Elveția își începe campania la Euro pe 15 iunie împotriva Ungariei, urmată de meciuri împotriva Scoției și Germaniei în Grupa A. Austria va înfrunta echipele puternice ale Franței pe 17 iunie, apoi Polonia și Olanda în Grupa D.

Amicale Incendiare înainte de Euro 2024: Belgia, Elveția, Austria și Danemarca Sunt Gata de Luptă
Elveția și Austria au remizat, 1-1

Belgia în Formă Maximă: Victorie Categorică împotriva Luxemburgului

  Romelu Lukaku și-a extins recordul de goluri pentru Belgia, contribuind la o victorie cu 3-0 împotriva Luxemburgului la Bruxelles, sâmbătă seara. Lukaku a transformat un penalty în minutul 42 pentru al 84-lea său gol internațional și a marcat al doilea gol după o cursă spectaculoasă a lui Jeremy Doku pe partea stângă, confirmând recentele predicții fotbal cu privire la forma sa.

  Leandro Trossard a adăugat al treilea gol cu 10 minute înainte de final. Belgia, aproape în formulă completă, a început meciul în forță, dar apărarea determinată a Luxemburgului a blocat primele șanse ale lui Kevin De Bruyne și Lukaku. Trossard și Doku și-au creat, de asemenea, oportunități, dar doar tenacitatea apărării adverse i-a împiedicat să marcheze.

  Lukaku a obținut un penalty după o cursă puternică din centrul terenului, transformându-l cu puțină ezitare. Golul al doilea a venit după o pasă a lui Doku, iar Trossard a închis tabela în minutul 80, după o cursă de pe adâncime și un șut precis. Luxemburgul s-a bazat pe intervențiile excelente ale portarului belgian născut în Luxemburg, Anthony Moris, care a absentat de la nunta fratelui său pentru a juca. În ciuda victoriei, Belgia are motive de îngrijorare privind disponibilitatea fundașului Thomas Meunier, care a părăsit terenul accidentat.

Danemarca Învinge Clar Norvegia

  Danemarca a încheiat pregătirile pentru Euro 2024 după o victorie cu 3-1 împotriva Norvegiei pe Stadionul Brondby, Pierre-Emile Hojbjerg marcând pentru a treia oară consecutiv în meciurile internaționale, iar Erling Haaland înscriind un gol de consolare pentru oaspeți.

  Mijlocașul Hojbjerg a deschis scorul în minutul 12, trimițând un șut puternică în poarta adversarilor, iar fundașul Jannick Vestergaard a adăugat un al doilea gol după o lovitură de colț executată de Andreas Skov Olsen, la doar nouă minute distanță.

  Cu multiple schimbări efectuate în a doua repriză, Haaland a avut un gol anulat după o verificare VAR în minutul 65, dar a marcat șapte minute mai târziu după o pasă superbă a lui Martin Odegaard. Youssef Poulsen a marcat al treilea gol pentru Danemarca în timpul prelungirilor, oferindu-le danezilor un final perfect înainte de Euro. Danemarca va juca împotriva Sloveniei, Angliei și Serbiei în Grupa C, debutând cu un meci împotriva Sloveniei la Stuttgart pe 16 iunie.

Amicale Incendiare înainte de Euro 2024: Belgia, Elveția, Austria și Danemarca Sunt Gata de Luptă
Pierre-Emile Hojbjerg
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri