Type to search

Stiri Euro 2024

Victorii Răsunătoare în Amicalele pentru Euro 2024: Spania, Croația și Serbia Își Demonstrează Forța

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Spania în Formă Maximă: Victorie Convingătoare împotriva Irlandei de Nord

  Spania a obținut o victorie categorică, 5-1, împotriva Irlandei de Nord la Palma de Mallorca, sâmbătă, cu mijlocașul Pedri marcând de două ori în ultimul lor meci de pregătire înainte de Suro 2024, turneu care va începe săptămâna viitoare în Germania. Oaspeții au surprins prin deschiderea scorului în minutul 2, când fundașul Daniel Ballard a înscris cu capul după o lovitură liberă executată de Caolan Boyd-Munce.

  Spania a dominat partida și a egalat printr-un șut de la distanță al lui Pedri în minutul 12, acesta fiind primul său gol la națională. Alvaro Morata, Fabian Ruiz și din nou Pedri au adus gazdele în avantaj cu 4-1 la pauză. Mikel Oyarzabal a închis tabela în minutul 60, finalizând o pasă a lui Lamine Yamal, într-un meci ale cărui ponturi Euro 2024 au fost expuse online de experți ponturi pariuri.

  Managerul Luis de la Fuente a făcut nouă schimbări față de victoria cu 5-0 împotriva Andorrei, menținându-i în primul 11 doar pe Pedri și pe atacantul Morata. Morata, care a înscris al 35-lea său gol internațional, l-a egalat pe David Silva în clasamentul golgheterilor Spaniei. Spania începe campania Euro 2024 sâmbăta viitoare împotriva Croației, urmată de meciuri împotriva Italiei și Albaniei în Grupa B.

Victorii Răsunătoare în Amicalele pentru Euro 2024: Spania, Croația și Serbia Își Demonstrează Forța
Alvaro Morata

Croația Învinge Portugalia: Victorie Istorică în Meciul Amical

  Croația a obținut prima sa victorie împotriva Portugaliei în opt meciuri, câștigând sâmbătă cu 2-1 într-un amical internațional, în timp ce Cristiano Ronaldo a rămas pe bancă. Vitinha l-a faultat pe Mateo Kovacic în careu la scurt timp după începerea jocului, rezultând un penalty. Portarul portughez Diogo Costa a ghicit corect direcția șutului lui Luka Modric, dar nu a putut împiedica marcarea celui de-al 25-lea gol pentru Croația. 

  Diogo Jota a egalat pentru Portugalia la trei minute după ce a intrat pe teren în repriza a doua, primind o centrare scurtă de la Nelson Semedo și finalizând din apropiere. Cu toate acestea, Croația și-a recâștigat avantajul opt minute mai târziu, când Budimir a înscris după un ricoșeu din bara transversală la un șut al lui Mario Pasalic. Portugalia începe campania Euro 2024 în Grupa F împotriva Cehiei pe 18 iunie, în timp ce Croația se va confrunta cu Spania în primul lor meci din Grupa B sâmbăta viitoare.

Victorii Răsunătoare în Amicalele pentru Euro 2024: Spania, Croația și Serbia Își Demonstrează Forța
Ante Budimir a înscris golul unei victorii istorice pentru Croația

Serbia Domină Suedia: Victorie Clară Înainte de Euro 2024

  Serbia a obținut o victorie categorică, 3-0 împotriva Suediei în ultimul lor meci amical înainte de Euro 2024 din Germania, care începe vinerea viitoare. Cu Zlatan Ibrahimovic printre spectatorii din tribune, Sergej Milinkovic-Savic a deschis scorul în minutul 18 cu o lovitură de cap, profitând de o apărare suedeză nepregătită.

  Suedezii l-au introdus pe Alexander Isak în repriza a doua și au creat câteva ocazii bune, dar Aleksandar Mitrovic a marcat al doilea gol al Serbiei în minutul 60, înainte de a fi înlocuit de Dusan Tadic, care a înscris și el opt minute mai târziu pentru a închide tabela, confirmând recentele predicții fotbal europene. Serbia își începe campania Euro 2024 în Grupa C împotriva Angliei la Gelsenkirchen pe 16 iunie, urmând să se întâlnească cu Slovenia și Danemarca.

Victorii Răsunătoare în Amicalele pentru Euro 2024: Spania, Croația și Serbia Își Demonstrează Forța
Aleksandar Mitrovic
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri