Type to search

Stiri Euro 2024

Cehia Își Încheie Pregătirile pentru Euro 2024 cu Un Amical Fierbinte împotriva Macedoniei de Nord

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Cehia: Seria de Succese și Obiectivele pentru Euro 2024

  Pe măsură ce se apropie Euro 2024, echipa națională a Cehiei își finalizează pregătirile cu un meci amical împotriva Macedoniei de Nord, programat pentru luni seara, în Hradec Kralove. Cehia intră în Euro 2024 pe valul unei forme excelente, după ce a obținut patru victorii consecutive, ultima fiind un impresionant 7-1 împotriva Maltei, meci ale cărui ponturi pariuri au fost furnizate online  de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Cu un bilanț de șase meciuri neînvinse și o singură înfrângere de la sfârșitul anului 2022, potrivit ultimelor statistici fotbal europene, echipa condusă de Ivan Hasek este pregătită să facă față provocărilor din Grupa F, unde se va confrunta cu Turcia, Georgia și Portugalia. Obiectivul principal al echipei este să termine pe locul doi în grupă sau să se califice în fazele eliminatorii ca una dintre cele mai bune echipe clasate pe locul trei.

  În meciul amical împotriva Macedoniei de Nord, selecționerul Hasek va face modificări în echipa de start, aducându-i pe Tomas Soucek, Patrik Schick și Adam Hlozek. Faptul că echipa a reușit să înscrie șapte goluri fără acești jucători în meciul precedent este un semn pozitiv pentru viitoarele provocări de la Euro 2024. Vladimir Coufal își va păstra locul ca fundaș dreapta, iar Antonin Barak va juca un rol central la mijlocul terenului.

Cehia Își Încheie Pregătirile pentru Euro 2024 cu Un Amical Fierbinte împotriva Macedoniei de Nord
Ivan Hasek

Macedonia de Nord: Performanțele Recente și Planurile pentru Liga Națiunilor UEFA

  Macedonia de Nord vine după o înfrângere amară, 0-3 în fața Croației și nu va participa la Euro 2024, terminând pe locul patru în grupa de calificare, cu doar opt puncte din opt meciuri. Următoarea competiție importantă pentru macedoneni va fi Liga Națiunilor UEFA, unde vor înfrunta Insulele Feroe, Armenia și Letonia în Grupa 4 a Ligii C.

  Blagoja Milevski, selecționerul Macedoniei de Nord, se bazează pe jucători experimentați precum Aleksandar Trajkovski, golgheterul echipei cu 21 de goluri, și Elif Elmas de la RB Leipzig. Un alt jucător notabil este Ezgjan Alioski, fostul jucător al Leeds United, care ar trebui să fie prezent în echipa de start. În plus, Davor Zdravkovski de la Motherwell, singurul jucător neconvocat anterior, va avea ocazia să își demonstreze abilitățile înainte de startul Ligii Națiunilor 2024-25.

Cehia Își Încheie Pregătirile pentru Euro 2024 cu Un Amical Fierbinte împotriva Macedoniei de Nord
Blagoja Milevski

Formații probabile

  Cehia:

Kovar; Vitik, Hranac, Zima; Coufal, Barak, Soucek, Sulc, Jurasek; Hlozek, Schick

  Macedonia de Nord:

Dimitrievski; Zajkov, Velkovski, Musliu; Ashkovski, Alimi, Atanasov, Alioski; Elmas; Miovski, Trajkovski

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri