Type to search

Ponturi pariuri La Liga Ponturi Spania Stiri

Alaves vs Barcelona Ponturi La Liga 06.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Alaves vs Barcelona Ponturi La Liga 06.10.2024

Alaves vs Barcelona Ponturi

Alaves vs Barcelona Ponturi. Meciul din etapa a-7-a din La Liga se joacă duminică, 06.10.2024, de la ora 17:15, pe stadionul Estadio Mendizorrotza. Catalanii promit spectacol!

 

Am pregătit și Biletul Zilei cu șanse bune de reușită!

Alaves

Logo echipă
  • Alaves nu este în cea mai bună forma înainte de a da piept cu Barcelona. Echipa gazdă are 3 înfrângeri în ultimele 4 etape: 3-2 cu Espanyol și Real Madrid, iar cu Getafe a pierdut cu scorul de 2-0.
  • După 8 etape, o găsim pe Alaves doar pe locul 11, cu 10 puncte și un golaveraj de 11-12.
  • De menționat că Alaves a câștigat doar de două ori în ultimii 20 de ani cu Barcelona, ultima dată în 2016. Crezi că poate produce surpriza?

 

 

 

 

Echipă probabilă Alaves: Sivera – Tenaglia, Abqar, Sedlar, Diarra – Joan Jordan, Benavidez – Vicente, Stoichkov, Martin – Martinez

Barcelona

Logo echipă
  • Barcelona pare să fi trecut peste eșecul cu Osasuna din campionatul intern, iar recent s-a impus la pas cu Young Boys în Champions League, scor 5-0.
  • De altfel, catalanii au câștigat 7 din cele 8 partide disputate în La Liga.
  • Trupa blaugrana este lider în campionat, cu 21 de puncte, la fel ca rivala Real Madrid, dar cu un meci mai puțin disputat.
  • Așa cum ne așteptam cu toții, echipa lui Hansi Flick domină duelurile directe cu Alaves, reușind să se impună în 8 din ultimele 10 întâlniri. Urmează un nou succes?

 

Echipă probabilă Barcelona: Pena – Kounde, Cubarsu, Martinez, Balde – Pedri, Casado – Yanal, Raphinha, Torres – Lewandowski

Alte ponturi:

Alaves vs Barcelona Ponturi

Victorie Barcelona @ 1.55

Barcelona este net superioară la toate capitolele și mă aștept să domine cap-coadă acest meci. Alaves este un adversar modest, aflat într-o formă slabă și nu cred că are resursele necesare pentru a produce surpriza. Este de așteptat ca Barcelona să se impună fără probleme.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri