Type to search

Stiri Diverse

Victorii pentru Favorite la Campionatul European de Handbal Masculin

Avatar of Xpert Bet
Share

Start În Forță Pentru Echipele Favorite

  Campioana mondială, Danemarca, alături de Suedia și Norvegia, a avut un început solid la Campionatul European de Handbal Masculin, învingând cu ușurință adversarii din primele meciuri. Danemarca a înregistrat o victorie convingătoare cu 23-14 împotriva Cehiei, în timp ce Suedia și Norvegia au câștigat cu 29-20 și, respectiv, 32-21 împotriva Bosniei-Herzegovinei și Poloniei. 

  În special, portarul danez, Emil Nielsen, a avut o performanță absolut remarcabilă, oprind 72,22% din aruncările adversarilor, o rată chiar mai bună decât cea a portarului german Andreas Wolff din meciul Germaniei cu Elveția, procente care intră în calculele experților pariurilor sportive atunci când elaborează cele mai bune ponturi handbal

Jucători Cheie și Alte Performanțe Notabile

  Deși Danemarca a avut dificultăți în atac în prima repriză, în partea a doua s-au remarcat prin performanțele lui Mikkel Hansen și Mathias Gidsel. Între timp, la Suedia, Hampus Wanne a impresionat cu nouă goluri, iar în echipa Norvegiei, Sander Sagosen a contribuit cu șase goluri. 

  Echipa Olandei, cu Dani Baijens în frunte, a câștigat de asemenea primul lor meci împotriva Georgiei, iar Slovenia și Portugalia au avut de asemenea debuturi reușite în competiție, prima învingând curajoasa echipă a Insulelor Feroe cu 32-29, iar a doua Grecia cu 31-24. 

Taguri

Lasa un comentariu